STAJLING BEZ GREŠKE

Jessica Alba zna kako nositi najtraženije traperice

02.02.2017 u 11:46

  • +2

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Jessica Alba koju znamo iz filmova 'Fantastična četvorka', 'Opasno plavetnilo' ili 'Sin City', već je dulje vrijeme na meti modnih kritičara koji hvale njezin osjećaj za stil

Neokrunjena kraljica urbane mode sjajno kombinira visoku modu s pristupačnim high street brendovima i uvijek izgleda besprijekorno. Ova 35-godišnja mama dviju djevojčica Honor i Haven zna kako nositi najnovije trendove koje odlično uklapa u svoj mladenačke i ženstvene outfite.

Jessica svaki slobodan trenutak koristi kako bi ga provela u društvu supruga i kćeri, ali i zaposlena mama zaslužuje trenutke samo za sebe. Zgodna glumica i vlasnica tvrtke The Honest Company tako je uživala u večeri s prijateljicom u japanskom restoranu Matsuhisa na Beverly Hillsu, u kojem se često mogu vidjeti slavne face poput Victorije Beckham ili Nicole Richie. Za svoj je stajling ponovno dobila samo pohvale. Jednostavno, ali ukusno odjevena, ponovno je opravdala titulu jedne od najbolje odjevenih žena u Hollywoodu. Odlučivši se za trendi trapezice od tamnog trapera, bež kaput i nude štikle, raspuštene kose i s malo šminke na licu, plijenila je pozornost.

Outfit je podignula jednim odličnim detaljem - efektnom torbicom cvjetnog uzorka s metalnim lancem s potpisom Rogera Viviera koju bi svaka zaljubljenica u modu rado vidjela u svojoj garderobi. Ljepotica meksičko-danskih korijena u jednom je ranijem intervjuu naglasila kako su joj svakodnevne majčinske obveze najbolje tjelovježba te da tome duguje svoju besprijekornu liniju.