CARMEN GIMENO

Jesenski look koji skida godine uključuje jeftini komad koji je osvojio modnu scenu

22.11.2023 u 08:39

Bionic
Reading

Ako netko zna osmisliti nevjerojatne modne kombinacije uz pomoć svima pristupačnih komada u kombinaciji s dizajnerskom odjećom, onda je to španjolska ikona stila Carmen Gimeno

Sjedokosa fashionistica iz Bilbaa puno je puta dokazala da dobar stil nimalo ne ovisi o nečijoj dobi pa ne čudi to da je njezin profil na Instagramu omiljena destinacija zaljubljenica u modu, bez obzira imaju li 20 ili 50 godina.

Osim toga, ova modna ikona s ludo dobrim osjećajem za stil pri tome je vrlo racionalna jer u njezinoj garderobi naći ćete komade iz svima pristupačnih trgovina, poput Manga, H&M-a, Zare...

  • +5
Chic tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Carmen je velika ljubiteljica kombinacija koje uključuju tenisice i haljine ili suknje, a takvi joj stajlinzi sjajno pristaju.

I ovoga je puta na Instagramu pokazala cool outfit koji je uključio popularne tenisice Adidas Samba, a koje rado nose mnoge fashionistice, poput Irine Shayk, Sienne Miller, Jennifer Lawrence, Katie Holmes, Nicky Hilton Rothschild...

katie holmes

U ovom izdanju rijetki bi prepoznali kraljicu ulične mode, a ona se ne odvaja od povoljnih tenisica

Pogledaj galeriju

Osim privlačnim dizajnom klasičnog stila, ovaj model osvojio je modni svijet zahvaljujući i svojoj pristupačnoj cijeni od oko 70 eura.

Carmen je s puno stila kombinirala crne sambice s crnom midi suknjom s rasporkom i još jednim cool jesenskim komadom, praktičnim i udobnim kardiganom s potpisom svima drage Zare.

Stajling koji u trenu briše godine upotpunila je moćnom smeđom Guccijevom torbom i svojim omiljenim modnim dodacima - crvenim ružem i sunčanim naočalama retro stila.