POVRATAK CREePERSICA

Ove tenisice proslavila je Rihanna, a sada se ponovno vraćaju u modu

21.11.2023 u 15:13

Bionic
Reading

Kada su prije osam godina ugledale svjetlo dana kao rezultat modne suradnje ikone stila s Barbadosa i sportskog brenda Puma, model tenisica Creeper osvojio je brojne

Na modnoj sceni premijerno predstavljene 2015. godine, i tada tri baršunaste verzije, tenisice Creeper brenda Puma iz modne suradnje s Rihannom postale su ogroman hit preko noći. Inspiraciju za njih modna ikona s Barbadosa pronašla je u legendarnom Puminom modelu Suede pa tenisice Creeper zapravo izgledaju poput povišenog modela Suede zahvaljući debelom, rebrastom potplatu od gume.

Sada, osam godina kasnije, vraćaju se na čelo modne scene. Njihovo oživljavanja Rihanna je najavila 18. studenog, uoči dolaska na Grand Prix Formule 1 u Las Vegasu i svečano predstavljanje prve kolekcije njezina partnera, A$AP Rockyja, u ulozi novog kreativnog direktora linije Puma X F1.

Fotografije stajlinga Rihanne s prepoznatljivim tenisicama Creeper u prvom planu izazvale su val oduševljenja njezinih obožavatelja, a brojni su u komentarima pogodili da priprema njihovo novo lansiranje.

Na to nisu trebali dugo čekati jer svega par dana kasnije na društvenim mrežama otkriveno je tri nove verzije tenisica Creeper, u otkačenoj modnoj kampanji s Rihannom u glavnoj ulozi.

Vijest o lansiranju tenisica Creeper, čije su prve verzije 2015. godine rasprodane brzinom svjetlosti, postavši predmetom žudnje brojnih ljubiteljica mode, stiže nakon što je Puma otkrila lansiranje još jednog kultnog modela tenisica.

Riječ je o modelu Palermo koji je kroz modnu kampanju retro štiha i u duhu popularne blokecore estetike predstavila Dua Lipa, pa se s pravm može zaključiti da će u narednim mjesecima dominirati na modnoj sceni.