SEKSI U 41.

Jennifer pokazala zavidne trbušnjake

19.05.2010 u 11:56

Bionic
Reading

Samo jedan pogled na najnoviju fotografiju Jennifer Aniston kojom reklamira vodu dovoljan je da se upitamo zašto ju je Brad Pitt uopće napustio. U 41. godini Jen ima nevjerojatno tijelo i izgleda bolje nego ikad

Uopće ne sumnjamo da su za ovakvo tijelo zaslužne godine vježbanja i litre prolivenog znoja, no ona definitivno može reći da se sav trud isplati.

Četrdesetjednogodišnja glumica pokazala je tijelo na koje je iznimno ponosna, a kako i ne bi kad bi joj na trbušnim mišićima pozavidjeli i mnogi muškarci koji provode sate i sate u teretani.

Na jednoj od fotografija kojima reklamira vodu snimljena je u odjeći za vježbanje, kratkom topiću koji otkriva njezine čvrste trbušne mišiće, dok su na njoj kapljice znoja. Na drugoj fotografiji leži gola u krevetu omotana samo u plahtu.

Jen reklamira tu marku vode još od 2007, a mora se priznati da na najnovijim fotografijama izgleda daleko bolje nego na starim.

Glumica je poznata po tome što u zadnje vrijeme puno pažnje posvećuje svom tijelu, a redovito trči i prakticira jogu. Nedavno se pojavila vijest da Jen održava liniju jedući hranu za djecu, što je kasnije opovrgnula.

'U zadnje vrijeme me često pitaju za tu dječju hranu i moram priznati da je to najčudnije pitanje koje sam ikad čula', rekla je glumica koja također tvrdi da nikad nije koristila botoks u borbi s borama.