blizanci tinejdžeri

Jennifer Lopez otkrila tajne obiteljske kuhinje: Evo što najčešće jedu njena djeca

18.01.2024 u 10:42

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda oduvijek pazi na prehranu u obitelji, trudeći se da su gotovo svi obroci pažljivo izbalansirani i zdravi. No, kao i ona, i njena djeca povremeno pojedu pokoji slastan i nezdrav zalogaj

O prehrani i životnom stilu Jennifer Lopez u prošlosti smo imali prilike puno toga pročitati, no pomalo je tajnovit ostao jedan aspekt njenog života - onaj majčinski.

Slavna glumica i pjevačica majka je 15-godišnjih blizanaca Emme i Maximiliana koje je dobila u braku s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, a velika promjena u njihovoj obiteljskoj dinamici zbila se proteklog ljeta kada je Lopez uselila u zajednički dom na Beverly Hillsu s Benom Affleck.

Nedugo potom istaknula je kako joj nije lako nositi se s izazovima odgoja tinejdžera, koji svakodnevno preispituju sve granice.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

'Postaju odrasli. Sve je s njima izazov, a oni baš sve primjećuju i preispituju', rekla je zvijezda filma 'Majka'.

No, Lopez je istaknula i kako čini sve što može kako bi barem večera ostala zajednički obrok i prilika za povezivanjem čitave obitelji.

'Kada si dio zaposlene obitelji u kojoj čak i djeca imaju ispunjen raspored, vrijeme večere postaje prava svetinja', rekla je i otkrila kako joj je iznimno bitno da se njena djeca hrane zdravo i uravnoteženo:

'Uvijek mi je cilj da moja djecu kvalitetno i ukusno te da nauče da je zdrava hrana uvijek bolja opcija od fast-fooda. Jedemo puno povrća, kupusa, šparoga, prokulica, brokule i kelja.'

UVIJEK SA STILOM

Ove udobne traperice laskaju svakom stasu, a dokazuje to i Jennifer Lopez

Pogledaj galeriju

Iako je naglasak gotovo uvijek stavljen na zdravu prehranu, Lopez i Affleck ne skrivaju povremene odlaske u McDonald's, kao niti prizore u kojima blizanci doručkuju klasične obroke poput pancete, jaja, palačinki ili vafla, pokazujući da oni u malim količinama sigurno neće škoditi.