KAKVA FIGURA!

Jennifer Lopez izgleda nemoguće dobro: Užarila je Instagram fotografijama u minijaturnom bikiniju

01.06.2022 u 11:04

Bionic
Reading

Iako će nova ljetna sezona službeno započeti 21. lipnja, latino diva njezin početak označila je novom serijom zavodljivih fotografija na Instagramu

Pozirajući kraj bazena, slavna J.Lo ponosno je istaknula svoju prepoznatljivu figuru pješčang sata uskočivši u minijaturni crni bikiniji. Njega je kombinirala uz svileni ogrtal s uzorkom leptira, predimenzionirane sunčane naočale brenda Versace, da bi cjelokupno izdanje zaokružila bež natikačama s petom iz vlastite linije obuće.

'Ljetno raspoloženje : aktivirano' tim je riječima Lopez je opisala svoju posljednju objavu na Instagramu zaradivši u manje od 24 sata gotovo tri milijuna lajkova fanova.

Besprijekorna linija nešto je čime se ova 52-godišnjakinja itekako može pohvaliti, a sve zahvaljujući svojoj uhodanoj fitness rutini, od koje ne odustaje niti jedan dan u tjednu.

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zavidnu figuru u petom desetljeću života Lopez uglavnom pripisuje iscrpljujućim treninzima pod vodstvom Davida Kirscha koji ju je 2020. opisao kao 'hiperfokusiranu i vrlo discipliniranu osobu'.

'Kod Jennifer nema odustajanja, a ima bolji tonus mišića od nekih mojih klijenata koji imaju 25 godina', svojedobno je izjavio ovaj trener slavnih otkrivši kako je prehrana latino dive u potpunosti 'čista' te da godinama nije konzumirala alkohol i kofein.