IPAK ZARUČENI

Jennifer i Justin planiraju vjenčanje na Kreti?

24.04.2012 u 08:29

Bionic
Reading

Iako je malo vjerojatno da Jennifer svoje zaruke neće potvrditi naslovnicom u tiražnom časopisu, čini se da su neprovjerene vijesti o zarukama ovog para Jenniferina reakcija na veliku vijest o vjenčanju Angeline i Brada

Jennifer Aniston i njezin dečko (ili kako neki tvrde, zaručnik) Justin Theroux planiraju vjenčanje tisućama kilometara daleko od Hollywooda, saznaje TMZ

Izvori povezani s hotelom Elounda Beach na Kreti (gdje je rođen tata Jennifer Aniston) rekli su kako je Aniston tamo bila nedavno i provjeravala mjesto. TMZ tvrdi, pozivajući se na svoje izvore, da Aniston spominje vjenčanje u srpnju. Hotel nudi planera vjenčanja, sređivanje papirologije, građansko ili vjersko vjenčanje u hotelskoj crkvici, buket, dekoraciju limuzine, bocu šampanjca i sve to za 2.300 dolara koje Jennifer zaradi za dvije sekunde rada na 'Prijateljima'.

Medijski tim slavne glumice demantirao je ove napise rekavši da su potpuno fabricirani te da Jennifer nije bila u Grčkoj.

'Kako jedna od najčešće fotografiranih osoba na svijetu može otići u Grčku i provjeravati hotel za koji nikad nije čula i ne biti primijećena ili fotografirana', rekao je Jenniferin PR stručnjak. Ako su Jennifer i Justin ipak zaručeni, malo je vjerojatno da će se o tome čuti na ovakav način. Vjerojatno će Jennifer dominirati naslovnicom časopisa People i naslovom 'Jennnifer zaručena - sedam godina nakon Brada'.