LJUBAVNA MUDROST

Jennifer Aniston: Za propast veza kriva je lijenost

09.09.2009 u 09:15

Bionic
Reading

40-godišnja zvijezda, koja je nakon razvoda od Brada Pitta pretrpjela prekide veze s glumcem Vinceom Vaughnom, modelom Paulom Sculforom i pjevačem Johnom Mayerom, insistira na tome da romanse uspjevaju samo ako oba partnera nastoje učiniti jedno drugo sretnim

'Zašto u vezama nestaje romansa? Mislim da je to zbog lijenosti, stvarno, i da je za dobar odnos potrebna suradnja. To je put koji treba slijediti u vezi', rekla je Aniston za australski Harper's Bazaar magazin.

Glumica također vjeruje da je tajna jače povezanosti u komunikaciji, kao i da se većina problema može prevladati ako se razgovara o stvarima koje partnere čine nesretnima.

'Smatram da samo morate međusobno razgovarati. Recite što trebate. Recite što želite. Na taj način nikoga ne ugrožavate. Samo trebate reći: 'To mi je važno'. Ne očekujte da vam vaš partner čita misli', prosula je Jennifer javnosti mudrost ljubavnih veza, a to joj nije prvi put.

'Uzimamo zdravo za gotovo da žene moraju biti čuvarice kuće. Žene se žale da muškarci ne rade dovoljno, ali za to su same krive. Naučile su svoje muškarce da ne rade ništa. Ne možete kriviti nekoga što ne zna što bi njegov ili njen posao trebao biti, ako mu ne kažete to direktno', objašnjavala je ranije Aniston.