'ČETRDESETE SU SJAJNE!'

Jennifer Aniston samouvjerena samo u grudnjaku

15.02.2012 u 07:09

Bionic
Reading

Premda je nedavno proslavila 43. rođendan, Jennifer Aniston je u američkom magazinu GQ pokazala da još uvijek ima tijelo na kojem bi joj mnoge mlađe zvijezde pozavidjele. No dio njezine ljepote sigurno proizlazi i iz zadovoljstva privatnim životom, koje ne krije

Jennifer Aniston kao da je ponovno pronašla samopouzdanje, jer gotovo da nema prilike u kojoj uskim i kratkim kreacijama ne pokazuje svoje savršeno oblikovano tijelo. U intervjuu koji je dala uz seksi snimanje za magazin GQ, Jen je priznala da to samopouzdanje uvelike proizlazi iz činjenice da je zakoračila već debelo u četrdesete.

U crnom grudnjaku i mikro minici Jennifer je samouvjereno pozirala uz kolegu glumca Paula Rudda s kojim se na snimanju izgleda jako dobro zabavljala.

'Četrdesete su sjajne! Tridesete su bile loše, ali četrdesete su sjajne', rekla je u intervjuu. Dodala je i da se malčice udebljala nakon što se ostavila cigareta.

'Pa nedavno sam prestala pušiti pa sam nabacila koju kilu. A to se definitivno vidi kad više nemate dvadeset godina', rekla je Aniston premda fotografije pričaju drugu priču.

Također je priznala da je sretna u vezi s Justinom Therouxom, a progovorila je o spekulacijama da planiraju zasnovati obitelj. 'Mislim da ljudi žele da konačno dobijem dijete. Ali ja se nekako još uvijek prepuštam slučaju, ako se desi, desi se. Smirena sam i sretna kakav god plan bio, ne mislim da moram imati dijete', rekla je i dodala:

'Povlačim crtu kad djeca postanu tema razgovora. Neću roditi trojke, ni blizance, ni jedno dijete neću roditi. Nisam trudna!'

I dok je Jennifer i više nego sretna s Justinom, kao što je pokazala na nedavnoj proslavi 43. rođendana gdje nisu skidali ruke i poglede jedno s drugog, priznala je da je važno da se veza s vremenom mijenja.

'Veza doslovce raste, kao neko živo biće. Bit će puna i boli koja raste, bit će puna čudnih i neugodnih trenutaka, svakakvih faza. Ali mislim da je u tome ljepota veze. No ako vam se putovi počnu razilaziti i jedna osobe počne sazrijevati u jednom smjeru, a vi u drugom… Onda vrlo često dolazi do razlaza', rekla je glumica koja je prethodno bila u braku s Bradom Pittom