NIJE OBRAĆALA PAŽNJU

Jennifer Aniston progovorila o svom modnom gafu

12.12.2016 u 10:47

Modni gaf Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Jennifer Aniston nedavno je u šou slavnog Jimmyja Kimmela prokomentirala svoj modni gaf na crvenom tepihu povodom njujorške premijere filma

Jedna od čestih blagodati statusa slavne osobe, između ostalog, dobivanje je luksuznih komada od brendova koji se nadaju da će im slavni pomoći u porastu prodaje.

No holivudska miljenica Jennifer Aniston na njujorškoj premijeri novog filma pojavila se s istaknutom cijenom u podstavi kaputa modne kuće Céline.

O tome je progovorila gostujući u američkom šouu 'Jimmy Kimmel Live!'.

'Ne mogu vjerovati da ti se ovo dogodilo', prokomentirao je voditelj istoimenog šoua, pokazavši uvećanu fotografiju cijene u podstavi kaputa s potpisom brenda Céline. 'Još je tužnija činjenica da sam taj kaput prije premijere nosila četiri puta. Dobila sam ga kao poklon nakon snimljene reklame. Nosila sam ga i doma, nikad ne pomislivši na etiketu s cijenom u podstavi kaputa. Nakon što sam ga odjenula četiri puta i ovo se uspjelo dogoditi', priznala je Jennifer.

Privatno sklona modnom minimalizmu, koji često uključuje klasične komade u crnoj boji, kaput modne kuće Céline ova holivudska miljenica nastavila je nositi i nakon doživljenog modnog gafa.