MODNA VJERNOST

Jennifer Aniston stalno nosi isti model traperica i cipela

09.12.2016 u 12:13

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Jennifer Aniston nije sklona modnim eksperimentima i najčešće igra na provjerene kombinacije na crvenom tepihu, uglavnom u vječnoj crnoj boji. Privatno je sklona modnom minimalizmu i casual stilu kojim dominiraju traperice

Lijepa 47-godišnja glumica trenutačno promovira svoj novi film 'Ludi Božić', a iako je za losanđelesku premijeru odabrala za svoj stil netipičnu kreaciju, šarenu cvjetnu haljinu dizajnera Roberta Cavallija, ubrzo se vratila svojoj provjerenoj modnoj kombinaciji.

Traperice i cipele s potpeticom njezin su zaštitni znak, a glumica je godinama vjerna istim modelima.

Zimsku kombinaciju ovih dana složila je od crnih gležnjača od brušene kože s udobnom punom petom, uz koje je nosila traperice omiljenog kroja – ravnih nogavica. Look je upotpunila crnim kaputom modne kuće Celine, crno-bijelim šalom Saint Laurent i torbom brenda The Row.

Nedavno je u intervjuu za magazin Glamour, na pitanje koja tri predmeta svaka žena treba imati u ormaru, odgovorila: 'Odlično krojen crni sako, dobar par traperica i prekrasne cipele s punom petom. Uvijek dobro dođe i šal, ali to bi već bio četvrti predmet.'

Aniston je velika obožavateljica cipela s punom petom, a ovoga ljeta nosila je model Catsbrookmodne kuće Burberry, koji je nabavila u dvije boje, dok je godinama bila vjerna modelu Alex Swamp s potpisom Stuarta Weitzmana

'Definitivno sam ljubiteljica štikli i volim biti nekoliko centimetara viša, a obožavam cipele s punom petom i to one jako, jako dobre cipele s punom petom. Jednom kad pronađem dobre cipele s punom petom nikad ih se neću odreći', svojedobno je izjavila Aniston.

Osim njih, 47-godišnja zvijezda ljubiteljica je klasičnih traperica ravnih nogavica ili bootcut kroja, a ne krije da više od svega prezire - skinny modele.

'Meni su osobno puno draži modeli s nogavicama koje se lagano šire na dnu, poput modela iz 70-ih, ili udobne poderane traperice, kao i one udobnog boyfriend kroja', kaže glumica te uvijek ističe da joj je najvažnije osjećati se ugodno u onom što nosi.

'Ne trudim se previše i ne pratim slijepo trendove jer mi to nikad ne djeluje autentično. Dobar primjer za to su skinny traperice. Znate, one i ja se ne slažemo baš najbolje', kaže lijepa glumica, otkrivajući i da je suprug, glumac Justin Theroux najviše voli vidjeti u skinny trapericama i bio bi najsretniji da je stalno u njima.