moderna oaza

Jennifer Aniston pokazala unutrašnjost svog luksuznog doma

05.12.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston ne koristi društvene mreže i tako ne otkriva svaki segment svoje intime. No prilikom snimanja nove reklame za poznatu američku vodu ipak je otvorila vrata svog luksuznog doma u Kaliforniji i pokazala ga javnosti

Zvijezda hit serije 'Prijatelji' već nekoliko godina živi sa suprugom Justinom Therouxom u vili vrijednoj 20 milijuna dolara na Bel Airu. 

Jennifer Aniston sada je otvorila vrata svog doma za potrebe snimanja nove reklamne kampanje flaširane vode Smartwater, čije je zaštitno lice već dug niz godina.

check out our ig story to get an exclusive look at our fabulous day with jen.

Objavu dijeli smartwater (@smartwater)

Kroz nekoliko fotografija pokazala je da je njezina kuća uređena u stilu starog Hollywooda s modernim detaljima te najkvalitetnijim i najskupljim materijalima. Prilikom uređenja vile surađivala je s prestižnim arhitektom Stephenom Shadleyjem, zaslužnim za dizajniranje mnogih domova slavnih. 

Glavna karakteristika interijera je takozvani open space koji kuću čini cjelinom bez zatvorenih zajedničkih prostorija.

Osim toga, Jennifer je željela tropski ugođaj u svom domu, koji će istovremeno djelovati umirujuće, a po potrebi i zabavno. Zato unutar svoje rezidencije ima mali ribnjak koji je, priznaje, čini izrazito sretnom.

jen’s secret: plenty of smart snacks and smart 💧

Objavu dijeli smartwater (@smartwater)

Prvo je otkrila kako izgleda njezina kuhinja, u kojoj uglavnom prevladava siva boja s detaljima drveta, a ono što je posebno iznenadilo fanove su brojne kuharice u pozadini. Naime simpatična glumica jednom je prilikom otkrila kako ne kuha gotovo nikad. Ova je kuhinja posebna i po tome što ima veliku krušnu peć, ali i otok koji dominira prostorom.

jen making the most out of her day. ☁️💧

Objavu dijeli smartwater (@smartwater)

Nakon kuhinje Aniston je pokazala dnevni boravak koji odiše svježinom. Prostrani sivi kauč zauzima središnje mjesto u prostoriji. Detalji su uglavnom zlatne boje, a Jennifer je pazila da ne nedostaje ni biljaka.

nothing like an afternoon with 🐶  and pure 💧.

Objavu dijeli smartwater (@smartwater)

Također, kao vrlo društvena osoba, glumica je svoj prostor prilagodila i za velike zabave. Tako u jednom dijelu vidimo i klavir oko kojeg se često okupljaju prijatelji i kolege. 

Kuća Jennifer Aniston

Kao i svaka žena, ova je 48-godišnjakinja posebno mjesto izdvojila za svoje potrebe, a to su šminka i garderoba.

sparkling beauty inside and out. ✨💧

Objavu dijeli smartwater (@smartwater)

Na jednoj od fotografija dobro se vidi kako Jennifer ima svoj kutak za make up.

Na koncu je prikazan i raskošan vrt u kojem naviše uživaju njezina tri psa. Slavni par, osim luksuzno uređene unutrašnjosti, i vanjski je dio kuće bogato opremio.

hanging out with jen has our head in the ☁️

Objavu dijeli smartwater (@smartwater)

U videu, u kojem se vidi kako se Jennifer igra sa svojim krznenim ljubimcima, ističe se velika terasa ograđena staklom, s koje se pruža predivan pogled na Los Angeles.

  • +6
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia