LJUBITELJICA KLASIKE

Jennifer Aniston: Pobjednička kombinacija s kojom nema greške

24.10.2017 u 12:08

Bionic
Reading

Omiljena glumica iz kultne serije najčešće nosi klasične outfite u kojima uvijek izgleda bez greške, a dobitnu modnu formulu koju je našla tijekom godina, sudeći po svemu, ne želi mijenjati

Jennifer Aniston, 48-godišnja zvijezda 'Prijatelja', proslavila se kao simpatična Rachel, a prepoznatljiva, slojevito ošišana frizura njezinog lika još uvijek je jedna od najtraženijih u modnim salonima.

Kombinacija sakoa i traperica ove je sezone veliki hit, što naravno jako dobro zna Jennifer Aniston, koja se upravo za ovaj stajling odlučila za susret s prijateljicom Sandrom Bullock.

  • +7
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna Jenn očarava svojim bezvremenskim stilom, a za večeru u talijanskom restoranu s kolegicom Sandrom Bullock i njezinim dugogodišnjim dečkom Bryanom Randallom znalački je kombinirala omiljeni model traperica nešto širih nogavica, crni top i sako s upečatljivim ruksakom boje duhana iz linije Faye, koju potpisuje poznata modna kuća Chloé, sa zanimljivim ukrasnim metalnim obručem.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Casual stajling odlično su upotpunile crne sandale, velike zlatne naušnice i pomno isfenirana frizura.

  • +18
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Aniston je dobro poznata po svom casual elegantnom stilu i ljubavi prema neutralnim bojama, što joj, moramo priznati, sjajno stoji. Glumica odolijeva trendovima i fura svoj film, a to je za svaku pohvalu.

Jennifer ne krije to da nikad nije voljela nositi skinny traperice, a luda je i za cipelama s punom petom, iako više nisu toliko in. 'Kad nađem savršene cipele s punom petom, ne izlazim iz njih', smije se Jenn.