posebna dekoracija

Jennifer Aniston pokazala božićne ukrase u svojoj raskošnoj vili

13.12.2023 u 13:21

Bionic
Reading

Brojni poznati već su odjenuli svoje domove u blagdansko ruho. Tradicionalno i ove godine ne propuštaju priliku da podijele ovogodišnji izgled životnih prostora putem društvenih mreža sa svojim vjernim obožavateljima. Slavna glumica ima posebnu dekoraciju

Jennifer Aniston ovog je vikenda napravila rijedak potez pokazujući neke od svojih božićnih ukrasa na društvenim mrežama. Zvijezda iz serije 'Prijatelji' otkrila je da u svom domu ima zbirku drvenih sobova.

'Vratili su se', kratko je opisala fotografiju svoje, očito omiljene božićne ukrase. I ranije ih je pokazala svijetu.

Jennifer bi, ranije je izjavila, da nije glumica, bila dizajnerica interijera. Godine 2012. (dok je bila u vezi s Justinom Therouxom) postala je vlasnica vile na Beverly Hillsu vrijedne 21 milijun dolara te ju je u potpunosti preuredila prema vlastitim zamislima. Od doma je željela napraviti pravu 'zen oazu'.

Jennifer je otvorila vrata časopisu Architectural Digest 2018. godine. U razgovoru je otkrila sljedeće: 'Estetski, to je bilo najdalje od onoga što sam željela, ali odmah sam imala osjećaj da bi to moglo funkcionirati. Teško je to opisati, ali osjećala sam povezanost'.

Kuća i okolno zemljište su u skrovitom dijelu naselja koje je poznato po tome što osigurava mir i privatnost, zbog čega su ga za svoj dom odabrali i Nicolas Cage, Hugh Hefner i Lauren Baccall.

Izvor: Društvene mreže

Vila ima četiri spavaće sobe i 6 kupaonica. Također sadrži odvojenu gostinjsku kuću, bazen, vinograd i vinski podrum te salu za projekciju filmova.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Glumica nerijetko dijeli fotografije iz vlastitog doma te one pružaju naznake o unutrašnjem uređenju. U vili se tako mogu vidjeti ručno oslikane tapete i antikni namještaj uz moderne dizajnerske komade i djela suvremene umjetnosti. Vrata doma otvorila je i za snimanja nekoliko reklama i televizijskih emisija.

Također posjeduje i bazen uz koji je uređen prostor za odmor i opuštanje. Nerijetko ga koristi za organizaciju zabava i svečanih večera za brojne poznate kolege.

dobra zabava

Izgleda fantastično: Jennifer Aniston 'uhvaćena' u noćnom izlasku

Pogledaj galeriju