NE MOŽE BEZ HOLLYWOODA

Jennifer Aniston otkrila zašto ne podnosi New York

05.03.2012 u 08:38

Bionic
Reading

Iako je postala popularna glumeći u 'Prijateljima' Rachel Green, djevojku koja obožava New York, taj grad nije pravo mjesto za Jennifer Aniston

'Pokušali smo živjeti u New Yorku,' izjavila je za australski radio popularna zvijezda, misleći pritom na sebe i i Justina Therouxa. 'No, osjećala sam kao da živim u akvariju.'

'Bilo je teško s paparazzima, više to nije New York u kojem sam odrasla i koji poznam', kaže 43-godišnja Aniston koja sada svojim domom smatra Los Angeles.

Vjerojatno i kao rezultat preseljenja, Jenniferina razina sreće je, kako kaže, plus 10. Pomaže joj, navodno, i zen pristup životu:

'Imate opušteniji osjećaj svijeta i života i shvaćate da ništa ne morate uzeti previše ozbiljno, osim da radite svoj posao i da se trudite biti stvarno dobra osoba.' Jennifer Aniston je odigrala klasičnu igru: najprije se preselila u New York da bude bliže Justinu Therouxu, pa se pravila i da joj se sviđa hipsterska scena u gradu, a onda je odlučila kako mrzi New York i da se želi preseliti u Los Angeles, objašnjava stranica Celebitchy.com.