NEVOLJKO PRISTALA

Jennifer Aniston napokon pokleknula?

23.12.2013 u 20:19

Bionic
Reading

Hoće li napokon i ona reći 'da'? Jennifer Aniston svi pokušavaju nagovoriti da sudjeluje u ponovno okupljanju 'Prijatelja' na velikom platnu

Kao i većina uspješnih komedija koje tek trebaju doći na veliki ekran, glasine da će 'Prijatelji' stići u kina sve su češće. Uvjerljivo najuspješnija glumica iz cijelog casta, Jennifer Aniston uvijek je bila ona kojoj je ta ideja bila najmanje simpatična, piše MailOnline.

No časopis OK! tvrdi da je 44-godišnja zvijezda blizu pristanka na angažman. 'Budući da je serija završila 2004., rijetkost je da se svi šestero pojave u javnosti zajedno. No sljedeće godine 20. je obljetnica početka serije pa će sigurno nešto napraviti zajedno', otkrivaju mediji. Bit će to savršen izgovor za to da se ozbiljno razgovara o novom projektu.

Jennifer je jedina od glumačke postave napravila veliku filmsku karijeru, no producenti već deset godina žele da se ponovno okupi s Courteney Cox, Lisom Kudrow, Mattom LeBlancom, Matthewom Perryjem i Davidom Schwimmerom.

'Nije tajna da se cijeli projekt vrti oko Jennifer koja je jako zauzeta svojom filmskom karijerom. Ali polako je uvjeravaju da bi okupljanje mogla biti dobra stvar.'