ROĐENDANSKI DAR

Jennifer Aniston ipak se udaje za Justina Therouxa

13.08.2012 u 10:46

Bionic
Reading

Konačno se mogu utišati priče da zavidi Angeline Jolie, jer je Jennifer Aniston uistinu krenula dalje i zaručila se za Justina Therouxa, poklonivši mu za rođendan najljepši dar: svoj pristanak

Slavna glumica i njezin dečko, glumac i redatelj, zaručili su se u petak, nakon što je 41-godišnji Justin zaprosio Jennifer na svojoj rođendanskoj proslavi, piše Daily Mail.

'Justin Theroux je imao nevjerojatan dan u petak i dobio je izniman dar kada je njegova djevojka Jennifer Aniston prihvatila njegovu prosidbu', izjavio je Therouxov glasnogovornik.

Zaruke su pale isti vikend kad su krenule žestoke spekulacije da će se Jenniferin bivši suprug Brad Pitt vjenčati s Angelinom Jolie na njihovom raskošnom francuskom imanju. Veza Brada i Angeline počela je 2004. godine na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith', u vrijeme kad je glumac još uvijek bio u braku s Jennifer. Međutim, kako vijest o vjenčanju Jolie-Pitt još uvijek nije potvrđena, a upućeni tvrde da je sljedeći vikend vjerojatniji datum, Jennifer i Justin svojom su im viješću oduzeli medijsku pažnju.

Jennifer i Justin, s kojim je u vezi više od godinu dana, prvi su put viđeni zajedno u svibnju 2011. Samo dva mjeseca kasnije Jen je prodala svoju vilu na Beverly Hillsu i kupila dvorac na Bel-Airu u kojem živi s Justinom.

Vijest o zarukama sigurno je razveselila Jenniferine obožavatelje jer se vjeruje da glumica nema sreće u ljubavi. Nakon četiri i pol godine braka s Pittom imala je niz promašaja i krivih izbora muškaraca. Prohodala je s glumcem Vinceom Vaughnom ubrzo nakon razvoda, zatim je bila nekoliko mjeseci u vezi s britanskim modelom Paulom Sculforom 2007, a kasnije s Johnom Mayerom