IDE NA TERAPIJE

Jenn Aniston na mukama zbog susreta s Bradom Pittom

10.06.2014 u 06:40

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston u posljednje vrijeme je na velikim mukama te, kako pišu strani mediji, odlazi na hipnozu

Premda je sretno zaručna za Justina Therouxa, Jennifer Aniston još muku muči kada se mora susresti sa svojim bivšim suprugom Bradom Pittom, a sudeći po svemu, to ovoga puta neće moći izbjeći. Naime Jennifer je, isto kao i Brad Pitt, pozvana na vjenčanje Georgea Clooneyja i njegove zaručnice Amal Alamuddin u Italiji u rujnu ove godine.

Kako je njihov George zajednički prijatelj, slavna glumica neće moći izbjeći susret oči u oči sa svojim bivšim suprugom i njegovom partnericom Angelinom Jolie.

Kako navodi izvor blizak Jenn, iako će joj na vjenčanju zaručnik Justin biti velika podrška, sama pomisao da uživo sretne Angelinu i Brada za Jenn je previše. Upravo zato je odlučila potražiti pomoć te odlazi na terapije, a podvrgnula se i hipnozi. Kako piše Showbizspsy, terapeut joj pomaže izgraditi samopouzdanje te se osloboditi straha.

Jenn se ranije ove godine srela s bivšim suprugom na dodjeli Oscara, no kako navodi izvor, to je bila sasvim drugačije situacija. 'Oscari su jedno, a Georgeovo vjenčanje je sasvim druga stvar; ondje će biti znatno manje ljudi i intimnija atmosfera te Jenn neće moći izbjeći Brada. Stoga zajedno s terapeutom vježba i igra igre uloga kako bi bila spremna što je više moguće.'