KARLEUŠA ILI ROZGA?

Jelena je za Nives narcisoidna i egoistična

11.01.2012 u 22:43

Bionic
Reading

Komentarom na svom Facebook profilu o jednoj Jeleni koja ju je prije desetak godina umorila pričom da ima najljepši glas na estradi, Nives Celzijus pokrenula je rasprave o kome se točno radi - o Karleuši ili Rozgi

'Ova Jelena je takav narcis i egotripčina. Polako njezina narav isplivava na površinu. Nikad neću zaboraviti kad me je prije desetak godina umorila polusatnom pričom o tome kako ona ima najljepši glas na estradi i kako joj to svi govore', prenosi 24sata.hr napise s Nivesinog Facebook profila.

Među znatiželjnim Facebook prijateljima pojavila se dvojba radi li se o Karleuši ili Rozgi, koje ovih dana pune stupce novina, Jelena Karleuša izvedbom pjesme popularne Adele, a Rozga izjavom da Nina Badrić ide na Eurosong jer je ona to odbila.

'Ma ne. Tu Jelenu volim jer je iskrena u tome da voli sebe. Samo ne volim ljude koji glume da su nešto što nisu', ostala je nedorečena spisateljica Nives.

Kako se kroz raspravu više stekao dojam da bi se ipak moglo raditi o Jeleni Rozgi, oglasila se i Gianna Apostolski s konstruktivnom idejom.

'Neka pošalju Ninu i Jelenu u duetu, da se ne zamaraju', komentirala je Gianna.