NJEGOV SREĆONOŠA

Chic u ružičastoj: Jelena Đoković bodrila svog supruga u 'sretnoj' boji

12.06.2023 u 09:59

Bionic
Reading

Lijepa Jelena Đoković najvjernija je podrška suprugu, tenisaču Novaku Đokoviću, pa ga je i ovoga puta srčano bodrila u finalu Roland Garrosa u Parizu

I dok je njezin Novak (36) u meču porazio 24-godišnjeg Norvežanina Caspera Ruuda 3:0 (7:6, 6:3, 7:5) te se domogao još jednog, rekordnog Grand Slam naslova, mnogi su pogledi pratili i Jelenu.

Kao i uvijek, zgodna Beograđanka, koja je s najuspješnijim tenisačem današnjice u vezi još od srednjoškolskih dana, bila je pomno dotjerana.

Za ovu se prigodu odlučila za ružičastu, fantastičnu modnu opciju i za brinete i za plavuše, a ove godine posebno je in i zbog tzv. barbiecorea, trenda koji je osvojio mnoge slavne ljepotice, poput Heidi Klum, Jessice Albe, Anne Hathaway...

  • +15
Jelena Đoković Izvor: Profimedia / Autor: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zanimljivo je da je ružičasta boja bila Jelenin modni izbor i u finalu Wimbledona prošle godine, kad je zablistala u neodoljivoj svijetloružičastoj mini haljini dizajnerice Cecilije Bahnsen.

Ove godine je pak kardigan u nježnoj ružičastoj spojila s elegantnim bijelim hlačama, a ovaj sportsko-elegantni stajling upotpunila je trendi sunčanim naočalama, efektnim šeširom i s malo nakita.

Osim njezine i Novakove djece i članova obitelji Đoković, Jeleni je društvo pravio legendarni Tom Brady, velika zvijezda američkog nogometa koji je godinama dobar prijatelj s Novakom.

Inače, zahvaljujući svojoj trećoj tituli u Parizu, Đoković je postao rekorder po broju osvojenih Grand Slam turnira u povijesti s čak 23 naslova.

MIAMI BEACH

U Europi mu je ljepše: Novak Đoković prodao luksuzni stan i na račun spremio 37,6 milijuna kuna

Pogledaj galeriju