SAVRŠEN ODABIR

Jelena Đoković odabrala haljinu omiljenog brenda Kate Middleton i nije pogriješila

16.07.2023 u 19:33

Bionic
Reading

Za finale ovogodišnjeg Wimbledona Jelena Đoković savršenu je haljinu pronašla kod Self-Portraita, omiljenog brenda svjetskih trendseterica, ali i Kate Middleton, koja je u haljini s njihovim potpisom jučer pratila žensko finale

Iako je tijekom ovogodišnjeg Wimbledona birala većinom kombinacije s potpisom srpskih dizajnera, sreću u finalu Novaku je njegova Jelena odlučila donijeti u prekrasnoj mini haljini Self-Portraita. Isti je brend jučer isfurala i Kate Middleton, za žensko finale Wimbledona, a upravo Self-Portrait njoj je jedan od omiljenih, osobito kada je riječ o haljinama.

Za Wimbledon je Jelena Đoković odabrala model s dvoredim kopčanjem, čija je cijena 350 eura i s koja je uistinu bezvremenski komad. Riječ je o modelu izrađenom od teksturiranog buklea koji je protkan metalnim nitima, a koji pod određenim kutem svjetluca.

Ova mini haljina ima duge rukave, ramena su napola otkrivena dajući time dozu senzualnosti, a za wow efekt tu su i posebno ukrašeni gumbi.

  • +3
Jelena Đoković - finale Wimbledona 2023. Izvor: Profimedia / Autor: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Kakve je cipele uz to isfurala, za sada nismo imali prilike vidjeti, no zato je jasno vidljiv decentni nakit, kao i sunčane naočale Zepter Hyperlight Eyewear, koje je već nosila.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Victoria Jones / PA Images / Profimedia

Inače, iza brenda Self-Portrait krije se dizajner Han Chong koji od 2013. uspješno servira zaljubljenicama u modu – laskave, ženstvene krojeve, bezvremenski dizajn i osjećaj luksuza, a naravno, pristupačna cijena je dodatan plus.