nju je nekad ljubio

Danas je u sretnom braku s Jelenom, no znate li tko je bila prva ljubav Novaka Đokovića?

23.07.2023 u 18:11

Bionic
Reading

Jelena i proslavljeni tenisač, osvajač velika 23 grand slam naslova, u žive u skladnom bračnom suživotu nešto više od 8 godina. Prije svoje Jelene, najbolji tenisač svijeta bio je u vezi s atraktivnom crnkom

Sada je Novak Đoković obiteljski čovjek, živi bračnu idilu sa suprugom Jelenom koja mu je rodila sina Stefana i kćerku Taru, a u mlađim danima bio je povezivan s mnogim ljepoticama.

Srpski mediji pišu da je jedna od onih koja je uspjela osvojiti njegovo srce - Lidija Popović. Slavni sportaš bio je s njom prije nego što je postao planetarno popularan, a njihovoj vezi je navodno presudila Novakova karijera i njegove brojne sportske obaveze, a Lidija se u međuvremenu pronašla u glazbi. Nastupa pod umjetničkim imenom Lady Lee a vrlo je uspješna DJ-ica.

O ljubavnoj romansi s Đokovićem nije se previše izjašnjavala. Svojedobno je ispričala da 'nije papučar' te da je 'pravi džentlmen'.

'Nole je za vrijeme naše veze uvijek bio pažljiv i nasmijan, ali to je bilo u trenucima kada nije imao obaveze kao što ih ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svijetu sporta. Naravno da Nole nije papučar. Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se barem ja sjećam', izjavila je Popović.

copacabana

Đokovići razmjenjivali nježnosti i zabavljali se s djecom u Dubrovniku

Pogledaj galeriju