DISKUTABILNO IZDANJE

Jedva prekrila grudi: Heidi Klum samo je jedan pogrešan potez dijelio od blamaže

08.01.2019 u 10:53

Bionic
Reading

Njemačka manekenka Heidi Klum ne odvaja se od svog zaručnika, glazbenika Toma Kaulitza, a par se pojavio skupa i na partyju nakon dodjele Zlatnih globusa

Majka četvero djece bila je bez sumnje jedna od najzapaženijih uzvanica na partyju nakon dodjele 76. Zlatnih globusa u Los Angelesu, na kojoj je trijumfirao film 'Bohemian Rapsody' s Ramijem Malekom u glavnoj ulozi.

Atraktivna 45-godišnjakinja pojavila se u smjelom izdanju u kojem je privlačila poglede odlučivši se za prozračnu haljinu sivoplave nijanse s vrlo smjelim dekolteom koji je više otkrivao nego pokrivao.

  • +7
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Radi se o vrlo smjeloj kreaciji dizajnera Paola Sebastiana s dvije trake preko grudi te vrlo dugim stražnjim dijelom i vrtoglavim rasporkom koji je otkrio sve draži lijepe Njemice koja je blistala u društvu svog 16 godina mlađeg dečka.

  • +9
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako joj ne bi bilo previše hladno u ovoj smjeloj kreaciji golih leđa, njezin joj je dečko džentlmenski posudio svoj sako.

Heidi je kosu podignula u trendovski visoki rep, a ostatak stajlinga sjajno je uklopila u ovaj glamurozni outfit. Za crveni tepih odabrala je seksi sandale s potpisom Giuseppea Zanottija, nakit Lorraine Schwartz i torbicu Judith Leiber.

HEIDI KLUM

Ni lijepa Njemica nije odoljela najpoželjnijem uzorku ove jeseni

Pogledaj galeriju

Heidi i Tom zaručili su se nakon devet mjeseci veze, a mladi je glazbenik svojoj dragoj poklonio skupocjeni prsten na Badnjak.

Čini se da je slavna manekenka nakon okončane trogodišnje veze s kustosom i trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom konačno pronašla sreću u ljubavi i ne planira ju kriti od očiju javnosti.

Inače, njemačka ljepotica iz braka s glazbenikom Sealom ima troje djece i kći Leni iz veze s Flavijem Briatoreom.