NIVEA ZA MUŠKARCE

Jednostavna njega kože stvorena posebno za muškarce

25.09.2013 u 16:31

Bionic
Reading

Nivea predstavlja Nivea Men Original – originalnu liniju proizvoda za svakodnevnu njegu muške kože na koju se muškarci mogu osloniti s povjerenjem

Nivea Men Original pruža muškarcima jednostavnu njegu lica – baš onakvu kakva bi trebala biti. Novost u liniji Nivea Original je losion nakon brijanja koji svojom novom formulom s aloe verom vraća koži vlagu te joj pruža zaštitu i ugodan osjećaj.

Muškarci vjeruju proizvodima iz linije Nivea Original, jer plava linija za muškarce brine o njima već preko 30 godina i pruža im sve što je potrebno za svakodnevnu njegu. Nivea balzam nakon brijanja osnovni je proizvod iz linije, a ujedno i prvi proizvod te vrste na tržištu, kojim i danas suvereno vlada. Linija Nivea Men Original je temelj svakodnevne njege kože muškaraca. To su proizvodi kojima će muškarci ostati vjerni cijeli život.

Losion nakon brijanja – novo

Novi losion poslije brijanja Nivea Men Original učinkovito ublažava nadraženost kože koja nastaje uslijed svakodnevnog brijanja. Aktivno održava vlažnost kože, štiti je i sprječava njeno isušivanje. Ugodnog je mirisa te pruža originalni način za obnavljanje kože nakon brijanja. Sadrži osvježavajuću formulu s vitaminom E, aktivnim sastojcima za hidrataciju kože i aloe veru. Njega lica, originalno stvorena za muškarce.

Balzam nakon brijanja

Lagani balzam koji se brzo upija, a obnavlja i umiruje kožu. Vitamin E učinkovito umiruje kožu nakon brijanja, dok aloe vera kao i aktivni sastojci za hidrataciju potiču sposobnost kože da sama aktivno prima i zadržava vlagu.

Gel za brijanje

Svježi gel s aloe verom, vitaminima i aktivnim sastojcima za hidrataciju kože. Umanjuje trenje koje nastaje prilikom brijanja i sprječava isušivanje kože. Omogućava iznimno glatko kretanje britvice po koži i ugodno brijanje.

Krema za brijanje

Fina kremasta pjena s morskim mineralima i njegujućim vitaminima brzinski omekšava dlačice na licu i omogućava nježno, a temeljito brijanje. Smanjuje trenje koje nastaje prilikom brijanja te aktivno štiti kožu od isušivanja.

Pjena za brijanje

Bogata pjena s aloe verom, vitaminima i sastojcima za hidrataciju omogućava lakše kretanje britvice po koži i sprječava isušivanje kože. Idealna je za one koji žele lagano brijanje bez napetosti.

Intenzivna hidratantna krema za lice

Suha koža muškog lica treba svakodnevnu posebnu njegu. Ova intenzivna krema obogaćena brojnim sastojcima pruža koži dugotrajnu hidrataciju kako bi koža postala nježna i glatka. Sadrži važne njegujuće vitamine E, F, H i provitamin B5. S posebnim sistemom UV filtara sprečava starenje kože koje nastaje uslijed djelovanja zraka sunca.