NE IZLAZI IZ MODE

Jednostavan trik zbog kojeg će vaš dom izgledati luksuznije

17.11.2017 u 10:36

Bionic
Reading

Ako životni prostor želite učiniti luksuznijim, a pritom ste ograničeni budžetom, slavna dizajnerica interijera nudi jednostavno rješenje kojim ćete postići navedeno

Victoria Gimson, osnivačica Decorum Interior Designa, otkriva da su predmeti i detalji u boji bjelokosti jedan od najbržih i najlakših načina postizanja luksuzna izgleda doma. U odnosu na ostale nijanse iz bogatog spektra boja, ova specifična nijansa nikada neće izaći iz mode i potpuno je besprijekorna.

Dizajnerica interijera također ističe da će se trik s bojom bjelokosti pokazati dobitnim i na tržištu nekretnina osiguravajući da svoju nekretninu prodate brže jer kod potencijalnih kupaca stvara dojam dobre očuvanosti prostora.

A post shared by Iolanda David (@iolandadavid) on

Objašnjavajući zašto će navedena nijansa dati dodatnu vrijednost životnom prostoru, dizajnerica je izjavila sljedeće: 'Boja bjelokosti stvara iluziju o svježini životna prostora, stoga će potencijalni kupci vjerojatnije misliti da je imovina nedavno preuređena i dobro zbrinuta.'

'Boja bjelokosti djeluje ozbiljno i odlično će funkcionirati s bilo kakvim tipom namještaja. U prostoru se ponaša poput prazna platna za namještaj, umjetnička djela i dekor te automatski stvara luksuzan dojam životna prostora', dodaje dizajnerica naglašavajući da će boja bjelokosti djelovati još djelotvornije i skuplje stvarajući kontrast s duboko naglašenim nijansama boja.

A post shared by MyDomaine (@mydomaine) on

Bijeli zidovi u kombinaciji s baršunastim kaučom u bogatoj boji poput indigoplave također će, prema riječima dizajnerice interijera, djelovati luksuzno. Od miješanjem bijelih i kremastih nijansi u životnom prostoru ne morate bježati, a na taj način izbjeći ćete neprirodan izgled doma i podariti mu svjež i moderan izgled.

Baršunasti namještaj i detalji u domu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Svježa boja bjelokosti minimalna je investicija, a rezultat je dom luksuznija dojma i mogućnost prodaje nekretnine po višoj cijeni', zaključuje dizajnerica.