predobra kombinacija

Jedne od najpoželjnijih adidasica nikad nisu bile ljepše: Raspametit će vas 'gazelice' u novom ruhu

05.04.2023 u 12:07

Bionic
Reading

Talijanski Gucci i njemački adidas ponovno su udružili kreativne snage stvorivši uzbudljivu kolekciju kojom i ovog puta dominiraju efektne verzije prepoznatljivih modela tenisica

Suradnja adidasa i Guccija uvijek je bila iskrena, uravnotežena i poštena. Nijedan od ova dva brenda nije istaknutiji od drugog u pogledu modne suradnje. Poznati sportski brend ovoga puta ponudio je dva od svojih najpoznatijih modela, Gazelle i tenisice ZX8000, kao i mnogima omiljene natikače Adilette.

Sa svoje strane, Gucci je i u novoj suradničkoj kolekciji ostavio svoj pečat kroz boje i prepoznatljivu estetiku. Oba brenda itekako su prisutna u dizajnu novih komada - adidas sa svoje kultne tri pruge i Gucci s monogramom u znaku duplog slova G. 

Uslijed popularnosti koju posljednjih mjeseci uživaju adidasove tenisice Samba, brojni vjeruju da će nova suradnička kolekcija Guccija i njemačkog sportskog diva rezultirati jednakim interesom za modelom Gazelle.

U spomenutoj kolekciji predstavljene su tri različite verzije tenisica Gazelle - s klasičnom tkaninom i Gucci monogramom u zlatnoj nijansi, u zelenoj verziji i crnoj.

Zanimljiv detalj je potplat - zelena verzija tenisica Gazelle ima poluproziran potplat u boji fuksije, a sve tri verzije savršene su za dodavanje trendi i luksuznog daška svakodnevnim lookovima koji uključuju, primjerice, klasične traperice, košulje, majice i jednostavne haljine.

Za Guccijevu verziju ovih kultnih tenisica potrebno je izdvojiti 650 EUR, dok se jednako efektni modeli ZX8000 u prodaji nalaze po cijeni od 850 EUR.