ZA SVAKOG PONEŠTO

Jednako udobne, koliko i lijepe: Izdvojili smo najbolje ravne natikače s polica trgovina

12.06.2021 u 16:04

Bionic
Reading

S ljetnom sezonom pred nama idealno je vrijeme za razmišljanje o obući u kojoj ćete koračati sa stilom na odmoru. Brojni brendovi i ovoga puta potrudili su se da svatko nađe idealan model za sebe, a potragu za njim mogla bi olakšati bogata ponuda ravnih natikača

Kao u zimskim mjesecima, trend udobnih odjevnih komada i obuće ne napušta nas ni ove sezone. Ovoj činjenici u prilog dovoljno govori pregršt modela ravnih natikača koje mame s polica trgovina.

Osim udobnosti, krasi ih zanimljiv dizajn zbog kojeg ćete ih sa zadovoljstvom nositi na plaži, ali i na gradskim ulicama.

  • +24
Natikače i japanke za plažu Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Nalik prošlogodišnjim sezonama, i ovoga puta glavnu riječ vode natikače po uzoru na anatomske modele brenda Birkenstock. U odnosu na njih, verzije s potpisom high street brendova u većini slučajeva stvorene su od gume te ih krase zanimljivi uzorci i boje.

Japanke kao glavni sinonim provođenja vrućih dana na plaži ni ovoga puta nisu zapostavljene. Uz klasične verzije od gume, policama trgovina sada dominiraju elegantne inačice od kože, kao i modeli s debelim potplatom po uzoru na one kakve smo voljeli nositi 90-ih.

Ako niste ljubiteljica japanki, a u potrazi ste za natikačama koje ćete nesmetano nositi kamo god se zaputile u ljetnim danima, nećete pogriješiti odabirom klasičnih gumenih natikača. Na modnoj sceni kao najpopularnije gumene natikače trenutno slovi model brenda Yeezy s potpisom slavnoga Kanyea Westa, a ove sezone dobio je brojne jeftine verzije zahvaljujući high street brendovima.

Natikače Yeezy na slavnim ljepoticama Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia