KAPA DOLJE

Svjetski uspjeh: Slavna pjevačica na reviji Victoria's Secreta zablistala u kreaciji Juraja Zigmana

09.11.2018 u 10:07

Bionic
Reading

Sinoć je u New Yorku održana najiščekivanija revija godine, a publiku najspektakularnijeg modnog showa na svijetu zabavljala je pjevačica Bebe Rexha, koja je pozornicu zapalila u kreaciji poznatog hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana

Nema kraja modnim uspjesima Juraja Zigmana, zaključit će mnogi nakon vijesti da je njegov dizajn osvanuo na reviji donjeg rublja Victoria's Secret. Sve poznatije ime svjetske glazbene scene, američka pjevačica albanskih korijena Bebe Rexha, tijekom nastupa anđelica izvodila je svoje hitove odjevena u kreaciju koju je hrvatski dizajner kreirao posebno za nju.

Riječ je o spektakularnoj pink kreaciji koja se sastoji od bodyja i dugačke jakne koja funkcionira poput plašta, ukrašene s predimenzioniranom mašnom na leđima, a cjelokupan stajling pjevačica je upotpunila visokim čizmama do iznad koljena u istoj nijansi.

  • +6
Bebe Rexha u kreaciji Juraja Zigmana na reviji Victoria's Secret Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovo nije prva suradnja Bebe Rexhe i Zigmana, koji je do sada odjenuo vodeće svjetske glazbene zvijezde kao što su Nicki Minaj, Fergie i članice grupe Little Mix.

'Iznimno sam ponosan na dosadašnje projekte jer je u njih uloženo puno rada, truda i želje da rezultati budu ne samo oku ugodni, nego i da potaknu pozitivnu energiju i inspiriraju na što bolji show. Kada podvučem crtu sretan sam što mogu reći da je ova godina bila iznimno uspješna, a uskoro nas očekuje i dugo planirana samostalna revija u Rijeci, za koju se nadam da će na najbolji način sumirati sve što smo do sada postigli', rekao je Juraj Zigman koji će 10. prosinca u Guvernerovoj palači u Rijeci predstaviti svoju najnoviju kolekciju.

  • +11
Nicki Minaj u kreaciji Juraja Zigmana na dodjeli MTV nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia