PRIYANKA CHOPRA

Jedna od najljepših žena na svijetu u najpoželjnijoj suknji ove sezone

10.10.2018 u 11:33

Bionic
Reading

Zgodnu indijsku glumicu Priyanku Chopru mnogi smatraju jednom od najljepših glumica u Hollywoodu, a osim što plijeni svojom egzotičnom ljepotom, tamnokosa zavodnica može se pohvaliti fantastičnim osjećajem za stil

Iako je prije 18 godina okrunjena na natjecanju za Miss svijeta, Indijka ne prestaje oduševljavati izgledom, ali i stilom.

Što god da odjene, atraktivna Priyanka izgleda bez greške, a to je dokazala odabravši za šetnju Manhattanom upečatljivu kombinaciju crvene kožne suknje brenda Akris i ženstvenog topa sa zanimljivo konstruiranim izrezom u gotovo identičnoj nijansi tamnocrvene.

  • +7
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ovaj stajling za privlačenje pogleda začinila je štiklama zmijskog uzorka s ukrasnim remenčićima te savršenim make upom i frizurom.

Zvijezda serije 'Quantico' pametno je prigrlila najvrući ovosezonski hit: suknju od kože.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Vantagenews.com/PIXSELL/PIXSELL

Radi se o jednom od basic komada koji možete pronaći u svakoj high street trgovini i rado ga nose žene svih dobnih skupina, od poznatih trendseterica do istaknutih dama poput vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle, američke prve dame Melanije Trump ili španjolske kraljice Letizije.

Iako kožne suknje u trgovinama možemo pronaći u najrazličitijim krojevima, najpopularnije su one pencil kroja.

Prednost suknje tzv. olovka kroja je ta da ističe obline i istovremeno djeluje profinjeno i ženstveno, a zasigurno je nešto u što treba investirati jer se vrlo jednostavno može isfurati u poslovnoj varijanti, kao i za večernje i svakodnevne prigode.

ODVAŽNA IZDANJA

Kate Middleton se ovo ne bi usudila: Kraljevske dame u koži prkose modnim pravilima

Pogledaj galeriju

Inače, Chopra i njezin 10 godina mlađi dečko, glazbenik i glumac Nick Jonas, sve su iznenadili objavom zaruka nakon samo dva mjeseca veze, no svi se slažu kako zgodnoj Indijki ljubav godi jer nikad nije izgledala bolje.