Aelia Duty Free

Jedinstveno iskustvo kupovine

02.05.2017 u 09:06

  • +5

Aelia duty free

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Još bogatija i atraktivnija ponuda proizvoda poznatih hrvatskih i svjetskih brandova u prostoru uređenom po najsuvremenijim svjetskim trendovima

Nova prodajna mjesta Aelia Duty Free i The Fashion Place otvorila su još krajem ožujka svoja vrata u sklopu novog terminala zagrebačke Zračne luke Franjo Tuđman. U većim i atraktivnijim prostorima donose još bogatiju ponudu parfumerijskih i gastronomskih proizvoda te modnih dodataka poznatih svjetskih brandova, a u kojoj se nalaze brojni ekskluzivni kozmetički proizvodi kao i cjelokupne linije koje nije moguće kupiti nigdje drugdje u Hrvatskoj.

Samo u Aelia Duty Free prodajnom mjestu ekskluzivno su dostupne cjelokupne linije dekorativne kozmetike Smash Box, Bare Minerals, Benefit te ekskluzivni skin care brand The Body Shop. Osim toga u ponudi je i niz proizvoda izrađenih isključivo za travel shopove iz kozmetičkih linija YSL, Clarins, Clinique, Estee Lauder, Armani i Guerlain, a uskoro stiže još jedna ekskluzivna ponuda – parfema i linije proizvoda za tijelo Victoria's Secret.

Novi prostori ovih dviju trgovina uređeni su u skladu s najsuvremenijim svjetskim trendovima uređenja putničkih trgovina (travel shop), uz zadržavanje walk through koncepta kod Aelia Duty Free trgovine. U uređenje je uloženo gotovo 7 milijuna kuna, a posebna pozornost posvećena je stvaranju specifičnog ambijenta koji daje posebno ozračje samoj trgovini u kojoj dolazi do izražaja ponuda hrvatskih proizvoda. Unutar prodajnog mjesta razvijen je poseban koncept Sense of Place kojim se posebno ističe pripadnost određenoj državi i destinaciji. Taj je koncept u zagrebačkoj trgovini uveden korištenjem motiva šestinskih kišobrana, hrvatskoga veza te za priobalna područja karakterističnoga kamenog poda da bi se dodatno istaknula atraktivnost Hrvatske kao turističke destinacije i njezine gastronomske ponude.

Zagrebačka Aelia Duty Free trgovina povoljnija je i do 30 posto u odnosu na parfumerijske prodavaonice na hrvatskome tržištu, a cjenovno je konkurentna i sličnim travel shopovima u europskim zračnim lukama stoga je jednako atraktivna i turistima i domaćim putnicima. Trgovina Aelia Duty Free za domaće je putnike osmislila i posebnu uslugu Shop&Collect, koja im omogućuje da kupljene proizvode preuzmu poslije povratka s putovanja.

Trgovina The Fashion Place nudi pak atraktivan izbor luksuznih modnih dodataka poput satova Tag Heuer i Tissot, nakita Pandora, Swarovski i Michael Kors, sunčanih naočala Ray Ban, Chloe, Tom Ford, Michael Kors, Celine i Maui Jim te torbi Furla i Armani Jeans.