U CRNOM OD GLAVE DO PETE

Jedino ona može zablistati u ovakvom izdanju

27.11.2014 u 20:27

Bionic
Reading

Angelina Jolie zna zablistati i u najjednostavnijim modnim kombinacijama, a to je pokazala još jednom danas u Berlinu

Angelina Jolie trenutačno ima burno životno razdoblje. Najavila je da se povlači iz glume, šuška se o njezinom političkom angažmanu, a posljednjih dana mediji su brujali o njezinoj australskoj svađi sa suprugom Bradom Pittom. No sve to nije omelo lijepu Angie da nastavi sa svojim poslovnim aktivnostima.

Danas je tako u Berlinu promovirala svoj film 'Unbroken'. Iako su mnogi očekivali da će se na događaju pojaviti u svečanijoj toaleti, Angelina je odabrala drugačije izdanje. Pojavila se sva u crnom i zakopčana do grla. Na sebi je imala crne hlače te crnu dolčevitu, a na nogama crne jednostavne sandale. Da se bilo koja druga žena pojavila u takvom izdanju, modni kritičari imali bi što za reći, ali slavnoj glumici i to prolazi.

Tajna je u tome da Angelina sve zna nositi pa tako i ove jednostavne kreacije. Čak i najjednostavnija modna izdanja na njoj izgledaju elegantno i profinjeno. Jedina zamjerka ide na račun njezinih kilograma, a sva u crnom izgledala je još mršavije. Gledajući iz te perspektive, malo boja ne bi joj škodilo.