HALJINA NA RUBU PUCANJA

Je li Soraja ovoga puta doista pretjerala?

13.12.2012 u 17:14

Bionic
Reading

Srpska starleta Soraja Vučelić trenutno boravi u Hong Kongu, no to ju ne sprečava da svoje vjerne obožavatelje počasti s nekoliko svojih izazovnih fotografija

Nakon što se provodila u Dubaiju gdje je na plaži pozirala u minimalističkom bikiniju te otkrila sve svoje draži prekršivši time i strogi tamošnji zakon, srpska starleta Soraja spakirala se i otputovala u čak do Azije.

Naime, u Hong Kongu pregovara s jednom modnom kućom o snimanju modnog kataloga, a slobodno vrijeme očito koristi za uživanje. Tako je obožavatelje na društvenim mrežama obradovala svojom fotografijom u kratkim hlačicama, a pohvalila se i pogledom iz sobe te 'ulovom' iz šopinga. Na Facebooku Soraja je napisala kako je u Hong Kongu smršavjela čak tri kilograma jer je hrana tako 'dobra', a uz fotografiju iz šopinga navela je kako obožava praznike.

Međutim, najviše pažnje definitivno je privukla Sorajina nešto ranije objavljena fotografija u uskoj crnoj korzet-haljini. Haljina je jedva obuzdavala Sorajine grudi, no to starletu nije omelo da se dobro zabavi i uživa u pogledima koji su bili usmjereni u njezinom smjeru.