BEBE REHXA

Je li pretjerala: Atraktivna glazbenica albanskih korijena istaknula raskošne obline u zavodljivoj kreaciji

26.06.2021 u 17:32

Bionic
Reading

Američka glazbenica Bebe Rehxa, poznata je po svojim ekscentričnim modnim izborima koji često malo toga ostavljaju mašti

Plavokosa 31-godišnjakinja , američka glazbenica rođena u obitelji Albanaca podrijetlom iz Sjeverne Makedonije, puno je puta pokazala kako se nimalo ne srami svojih bujnih oblina koje rado ističe u oskudnim kreacijama.

Glazbenica koja se u posljednje vrijeme ne odvaja od svoga dečka, američkog filmaša Keyana Sayfarija, za predstavljanje albuma 'Planet Her' svoje kolegice Doje Cat u Los Angelesu, odlučila za seksi kreaciju s popisom Jean Paula Gaultiera u kombinaciji bijele i sive.

Iako se radi o dugoj haljini kroj je zavodljiv i prati liniju tijela te je načinjen od gotovo prozirne tkanine, a ovu je efektnu kreaciju 2018. nosila nitko drugi nego kraljica provokacije Kim Kardashian.

  • +3
Bebe Rexha Izvor: Profimedia / Autor: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Riječ je o kreaciji poznatog francuskog dizajnera koja je nastala još 1996. godine.

Pop zvijezda koja je u nekoliko prigoda nosila i opravice našeg hvaljenog dizajnera, Riječanina Juraja Zigmana, ovaj je smjeli outfit zaokružila štiklama i ležernim bobom.

Bebe je poznata i kao gorljiva zagovornica borbe protiv nametnutih standarda ljepote.

Jednom prigodom je naglasila da joj je dosta etiketiranja i toga da se žene opisuje kao stare i potrošene nakon određene dobi, a muškarce u godinama kao sve šarmantnije i više seksi.

'Ne mislim lagati o svojim godinama niti pjevati pjesme zbog kojih ću djelovati mlađe. Slavim svoje godine, mnogo sam mudrija, snažnija i, vjerujte mi, bolja ljubavnica nego prije deset godina', rekla je tad pjevačica.