PRIVLAČI PAŽNJU

Efektne sandale koje će podići baš svaki stajling: Izdvojili smo modele koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

26.06.2021 u 08:01

Bionic
Reading

Dobro je poznato da detalji čine razliku, posebice kada je riječ o slaganju odjevnih kombinacija, a iako se navedeno brojne dame trude postići dodacima poput nakita i torbi, isto je izvedivo i uz pomoć cipela. Upravo ove sezone police trgovina vrve mnogobrojnim, efektnim modelima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Bilo da je riječ o posebnom dizajnu pete, efektnoj boji ili detaljima, većina aktualnih modela na policama trgovina može se pohvaliti statement izgledom koji je itekako dobrodošao pri naglašavanju jednostavnih odjevnih kombinacija.

Proteklih sezona zahvaljujući popularnim dizajnerskim brendovima poput francuskog Jacquemusa svjedočili smo velikoj popularnosti sandala s netipičnim dizajnom potpetice, a ove sezone brojni su otišli korak dalje.

Talijanska kuća Bottega Veneta na čelu s britanskim dizajnerom Danielom Leejom i ove sezone može se pohvaliti najpoželjnijim sandalama na modnoj sceni, a koje se prvenstveno ističu isprepletenim gornjim dijelom u prepoznatljivom stilu intrecciatio - zaštitnim znakom ovog popularnog brenda današnjice.

  • +19
Sandale s pletenim detaljem Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uz Bottegu, poznatom britanskom dizajneru JW Andersonu pošlo je za rukom stvoriti klompe i natikače ukrašene masivnim, zlatnim lancem, o čijoj popularnosti dovoljno govore njihove jeftine verzije na policama high street trgovina.

  • +18
Ravne sandale s metalnim detaljem Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Uz detalj pletiva i lanca, statement modele obuće namijenjene aktualnoj sezoni nerijetko krase i sjajni detalji cirkona, a obuća ukrašena na ovaj način veliku popularnost posljednji je put 90-ih i početkom milenija što i u ovom slučaju dovoljno govori o nostalgičarkim tendencijama koje posljednjih mjeseci vladaju modnom scenom.

Jedno je sigurno i najjednostavniji stajling uz zanimljive cipele ili torbicu dobit će onaj 'wow' efekt koji brojne dame priželjkuju, a ukoliko niste skloni eksperimentiranju sa stilovima, trendovima i bojama i držite se zlatnog pravila 'manje je više', dozu odvažnosti u outfit najlakše ćete unijeti statement obućom kakva dominira policama trgovina. Zavirite u galeriju i pronađite svoje favorite.

  • +40
Statement obuća Izvor: Promo fotografije / Autor: promo