hrabri odabir

Ona je čista senzacija: Bella Hadid stigla je na reviju i oduševila stajlingom koji malo toga prepušta mašti

25.06.2021 u 21:05

Bionic
Reading

Slavna manekenka Bella Hadid prava je senzacija na i pokraj modne piste. U Pariz je stigla povodom revije Dior Men's Summer 2022 i svojom pojavom sve prisutne ostavila bez daha

Bella Hadid malo je toga prepustila mašti pojavivši se u prozirnom i oskudnom topiću na Diorovoj reviji koja je otkrila nadolazeću kolekciju čiji dizajn potpisuju Travis Scott i Kim Jones. Uz crni topić koji je jasno otkrivao kako Bella ne nosi grudnjak, kombinirala je zelene kožne hlače zmijskog uzorka te odgovarajuću aktovka – torbicu. Bio je to vrlo smion modni potez 24-godišnje manekenke. Međutim, njezina pojava okupljene modne znalce i zaljubljenike u modu je oduševila.

Bella je izuzetno samouvjerena u svoj izgled i to jasno daje do znanja, a upravo ju to čini još zavodljivijom. Stajling, snažni inspiriran 90-ima, koji je uključivao asimetrični top i funky hlače, brineti je odlično pristajao te je pokazala kako, ponekad, za dobre rezultate u modi treba i riskirati. Naime, zeleni zmijski print mnogima možda ne bi bio prvi izbor za stajling, no ova Bellina kombinacija još jednom nam je pokazala zašto taj uzorak nikada ne izlaz iz mode.

  • +3
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Kombinaciju je zaokružila u sunčanim naočala uskih okvira te cipelama špičastog vrha, a za potpuni efekt našlo se tu glomazno prstenje, narukvica te lančić za naočale koji ove sezone postaje sve popularniji.