H&M KOLEKCIJA BY ANNA DELLO RUSSO

Je li ovo najgori modni video ikada?

11.09.2012 u 10:39

Bionic
Reading

Fashionistica Anna Dello Russo nedavno je predstavila kolekciju nakita i modnih dodataka za H&M, a sada se bacila na snimanje promotivnog spota koji kritičari nazivaju 'tolikom lošim da je briljantan'. Anna je usput i podijelila nekoliko modnih savjeta

Beskompromisno glamurozna, profinjena i razigrana – tako mnogi opisuju kolekciju koju je fashionistica Anna Dello Russo dizajnirala za H&M. Njezina kolekcija modnih dodataka za H&M bit će dostupna od 4. listopada, a kolekcija donosi nakit, sunčane naočale, cipele i torbe.

Prilikom snimanja spota za svoju accessoires kolekciju za H&M, Anna Dello Russo zastranila je gotovo zaboravljeno doba eurotreša te odjevena u sjajnu i usku lakiranu minicu i ukrašena nebrojenim komadima nakita poručila: 'Moda je moja abeceda. Ja sam Guradian u modi.' Mnogi kritičari su upravo taj njezin video proglasili totalnim modnim neukusom koji je toliko loš da na kraju postaje, jednom riječju – briljantan.

Prilikom snimanja spota za svoju accessoires kolekciju za H&M fashionistica je odlučila s obožavateljima podijeliti nekoliko svojih modnih pravila te je ujedno predstavila i svoj modni prvijenac Fashion Shower.

Osim izjava kao što su 'treba vam modno tuširanje' i 'neočekivano je nositi pidžame danju', svoje mjesto u Anninu spotu našli su i savjeti poput 'moda je izraz slobode', 'ako je netko odjeven isto kao vi, to je super' te 'nosite kaput kao haljinu' i 'nikada ne ponavljajte modne kombinacije'.