TRENDI STYLING

Je li ovo modni zločin ili pun pogodak?

19.04.2016 u 12:10

  • +2

Kendall Jenner

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Trend sportskog odijevanja atlhleisure koji već neko vrijeme vlada modnim svijetom doživio je plafon popularnosti zahvaljujući 20-godišnjoj Kendall Jenner i njezinoj pojavi u nimalo običnoj trenirci

Nakon što je grandiozno ušetala u zračnu luku LAX, članica klana Kardashian svima je dala do znanja što znači putovati sa stilom.

Kendall Jenner kao jedna od it djevojka današnjice čiji stil kopiraju milijuni žena diljem svijeta, svoju ogromnu bazu fanova počastila je najnovijom kombinacijom u znaku trenirke.

Iako je riječ o sasvim običnom odjevnom komadu, kad je u pitanju Kendall, on to nikako nije. Riječ je o trenirci iz nove kolekcije modne kuće Chloé za sezonu proljeće/ljeto koju je na pisti premijerno predstavio model Edie Campbell.

Luksuzna trenirka u retro maniri stiže i s paprenom cijenom od 17 tisuća kuna. Kendall je uspjela spojiti nespojivo kombinirajući je sa sandalama u špic od brušene kože, a kombinaciju je začinila modnim dodacima poput torbe Givenchy ukrašene Fendijevimpom-pom privjeskom od žutog krzna.

Spajanje trenirke i štikla koje se donedavno smatralo pravim modnim zločinom, postalo je itekako prihvatljiv zahvaljujući pjevačici Seleni Gomez i Rihanni kojima se sada pridružuje Kendall. Da je athleisure i dalje hit i da u novim sezonama poprima novo značenje, u prilog tomu dovoljno govori najnovije izdanje popularne djevojke današnjice.