SPOJILA NESPOJIVO

Je li ovo modni zločin ili kul kombinacija?

08.03.2016 u 09:42

Bionic
Reading

Nakon što je sve zadivila u svjetlucavoj srebrnoj haljini na oskarovskoj zabavi Vanity Faira, Seleni Gomez ponovno je uspjelo iznenaditi javnost, ovaj put zahvaljujući riskantnoj modnoj kombinaciji

Prilikom slijetanja u zračnu luku LAX, 23-godišnja Selena sve je iznenadila putnom kombinacijom koja se sastojala od odjeće na rubu modne katastrofe: trenirke i štikli.

Nekad pravi modni zločin Selena je pokušala učiniti pozitivnim zahvaljujući crvenoj trenirci s kapuljačom francuskog brenda Vetements i bijelim stileticama Jimmy Choo. Udobnu kombinaciju dodatno upotpunila je crnom torbom Louis Vuitton i Diorovim naočalama.

Kao što priliči putovanju, minimalno se našminkala, napravila nisko vezan konjski rep iz kojeg su izvirivali pramenovi.

Trenirka u kombinaciji sa štiklama slovi za jednu od najriskantnijih kombinacija koju žena može odjenuti, no mlađahnoj Seleni donekle je pošlo za rukom uspješno se izvući iz modnog gafa, najviše zahvaljujući kroju trenirke, minimalističkim štiklama i odgovarajućim modnim dodacima.

Premda je uspjela pronaći izlaz iz potencijalno opasne kombinacije, nadamo se da trend nošenja trenirki i štikli neće zaživjeti.