KATIE U LJETNOJ HALJINICI

Je li njezin stajling ipak malo preležeran?

27.06.2013 u 10:14

Bionic
Reading

Otkako je stiglo ljeto, slavna glumica Katie Holmes se ne skida iz razigranih i modernih haljinica, a ovoga puta ulice New Yorka razveselila je upadljivom ružičastom haljinom

34-godišnja glumica Katie Holmes viđena je kako u modernom i razigranom stajlingu užurbano obavlja poslove u New Yorku. Iako bez šminke, s opuštenom frizurom i velikim sunčanim naočalama, Katie u prugastoj ružičastoj haljini rijetko kome nije zapela za oko. I dok bi se neki složili kako je Katiena ležerna prugasta haljinica pun pogodak, drugi bi pak rekli kako joj je stajling malo previše ležeran.

U vrlo kratkoj haljini uz koju je kombinirala uvijek trendi ravne ljetne sandalice, Katie je pokazala i gole noge, a cijelu kombinaciju začinila je velikim i uočljivim ružičastim ovratnikom na haljini te uz cijelu kombinaciju kombinirala veliku crnu torbu.

Nedavno je bilo točno godinu dana otkako se Katie razvela od supruga Toma Cruisea, no Katie, koju se često može vidjeti kako užurbano juri po ulicama u New Yorku, trči na probe u kazalište Broadway ili pak šeće s kćeri Suri, za sada nije u potrazi za vezom. 'Romantična strana joj trenutno nije baš tako bitna. To joj trenutno nije tako bitno, fokusirala se na Suri. Bilo joj je teško, no sada joj je dobro, sretna je i ide dalje', otkrio je jednom prilikom izvor blizak Katie.