JUTRO POSLIJE

Je li moguće da mladenci žele ovo?

30.08.2012 u 14:23

Bionic
Reading

Amerikanka Inna Shamis Lapin željela je, osim same ceremonije vjenčanja, zabilježiti i prvo bračno jutro sebe i supruga Daniela. To joj je omogućila fotografkinja Michelle Jonne koja u svojoj ponudi ima upravo fotografiranje prvog jutra novopečenih bračnih parova

Fotografkinja Michelle Jonne rekla je da je na ideju za ovakve fotografije došla gledajući luksuzne fotografije modela iz modnog svijeta. ‘Toliko se toga događa oko samog dana vjenčanja i što onda? Ja sam željela uhvatiti trenutke nakon što završi sva ta gungula oko vjenčanja, kada je par u svom domu. Želim zabilježiti te njihove intimne trenutke, da fotografija bude seksi, zabavna, prirodna… sve zajedno. S toliko razvoda i sve većim brojem prevara zahvaljujući društvenim mrežama, mislim da je lijepo zabilježiti trenutke prave ljubavi’, rekla je Michelle.

A takve je trenutke zabilježila upravo kod novopečenog bračnog para Inne i Daniela. Cijena ponude, nazvana Morning after, ako preračunamo, gotovo je 4.000 kuna. No mladencima poput Inne i Daniela to nije puno jer žele zauvijek imati zabilježene intimne trenutke svog prvog jutra kao bračnog para.

Nakon što su se fotografije našle na svim foto sajtovima digle su mnogo prašine. Mnogi su sve to nazvali velikim apsurdom, dok su liberalniji ostali na 'tko voli, nek’ izvoli'.