SKRIVENA PORUKA ILI...

Je li modna kombinacija Kate Middleton bila zapravo suptilan udarac Meghan Markle?

14.03.2023 u 22:40

Bionic
Reading

Kate Middleton je na obilježavanju Commonwealtha nosila upečatljivu kreaciju s potpisom modnog brenda Erdem, a mnogi smatraju kako je tako princeza od Walesa zadala bila suptilan udarac Meghan Markle

Kako pišu britanski mediji, supruga princa Williama odlučila se baš za kombinaciju koju potpisuje proslavljeni britanski dizajner rođen u Kanadi, jer je upravo on bio razlog napetosti dvaju članica kraljevske obitelji i to prilikom posljednjeg zadatka vojvode i vojvotkinje od Sussexa kao aktivnih članova kraljevske obitelji.

Kate (41) se za spomenuto pojavljivanje odlučila za elegantan sako sitnog cvjetnog uzorka i odgovarajuću suknju jednog od svojih omiljenih dizajnera, Erdema Moralioglua i to u tamnoplavoj nijansi.

Ovu skupocjenu kombinaciju upotpunio je dijamantni broš s perjem princa od Walesa - poklonu kojeg je Kate dobila od svekra, kralja Charlesa III, a stajling je upotpunila šeširom Philipa Treacyja, clutchem Emmy London i štiklama Gianvitta Rossija.

Čini se da je to nije bila slučajnost nakon što su se pojavile teorije o tome da su se Kate i Meghan sukobile zbog spomenutog dizajnera, rođenog u Kanadi, od oca Turčina i majke Britanke.

  • +9
Kate Middleton u Erdemovoj kreaciji Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ranije ove godine, The Telegraph je izvijestio da su se napetosti pojavile još u ranoj fazi njihovoga poznanstva, nakon što je Erdem dao Kate prednost nad Meghan. Obilježavanje Dana Commonwealtha također je i već treća godišnjica posljednje kraljevske dužnosti princa Harryja i Meghan kao radnih članova kraljevske obitelji 2020., prije nego što su se odlučili na Megxit, kako su britanski mediji prozvali odlazak Sussexa iz kraljevske obitelji.

Tenzije su nastale, kako se pisalo, jer je i Meghan Markle također velika obožavateljica dizajnera, a nosila je njegove kreacije i prije nego je upoznala princa Harryja.

Unatoč tome što je Erdemov dizajn nosila na nekoliko angažmana prije ulaska u kraljevsku obitelj, Kate je, kako kažu ti izvori, imala prednost nad svojom šogoricom jer je i ona velika Erdemova obožavateljica.

Inače, 46-godišnji dizajner je jedan od onih u svijetu mode čiji se rad ili obožava ili ne, zahvaljujući njegovom samouvjerenom odabiru boja i neustrašivim uzorcima, osobito cvjetnim tkaninama.

Kate je tijekom godina snimljena kako nosi kreacije dizajnera iz istočnog Londona na više kraljevskih angažmana.

Odjenula je lepršavu haljinu do sredine lista iz kolekcije SS18 brenda Erdem kako bi nazočila otvoranju fotografskog centra V&A u Muzeju Victoria & Albert 2018., a njegovu cvjetnu pamučnu svilenu haljinu Shebah nosila je na reviji Chelsea Flower 2019.

I Meghan je u više navrata nosila Erdemove kreacije, pa je u vrijeme Invictus igara 2017. u Torontu, viđena u njegovoj Sebla haljini. Međutim, kao članica kraljevske obitelji Meghan nije javno nosila dizajnera sve do ožujka 2019., prenosi The Telegraph. Činjenica da su haljine koje je izradio britanski dizajner, rođen u Kanadi, prvo uručene Kate, navodno se nije nikako svidjelo Meghan Markle.