JENNIFER LAWRENCE

Slavna oskarovka svojoj je kolekciji tenisica dodala i jeftini model za kojim ne prestaje pomama

14.03.2023 u 16:46

  • +10

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Lawrence ne briljira samo kad se radi o modnim kombinacijama za neku glamuroznu prigodu

Omiljena glumica koja se proslavila kao hrabra Katniss Everdeen u popularnom filmskom serijalu za mlade 'Igre gladi, osmislila je jednostavan, no vrlo efektan casual outfit.

Jennifer koja je za ulogu u filmu 'U dobru i u zlu' s Bradleyjem Cooperom, nagrađena Oscarom, uputila se u šetnju do parka sa sinčićem i suprugom Cookeom Maroneyjem nedaleko od njihovoga doma u Los Angelesu, a njezina je ležerna kombinacija privukla brojne poglede.

  • +2
Pristupačne tenisice koje nose supermodeli Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Lawrence se odlučila za nekoliko provjerenih brendova, između ostaloga za traperice fashionisticama omiljenog brenda The Row, dolčevitu od kašmira s potpisom prestižnog Totemea, poznatog po vrhunskim komadima i najpopularnije tenisice koje obožavaju trendseterice diljem svijeta, ovoga puta u sivoj boji koja se slaže sa svime što imate u ormaru.

  • +3
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: CHARLEY GALLAY / GETTY IMAGES / PRESLEY ANN / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Riječ je, naravno, o modelu Adidas Samba ne silazi s ljestvica popularnosti, omiljenima zbog retro stila i bezvremenskog dizajna koji ide uz sve što imate u garderobi.

Ove tenisice je Vogue proglasio must-have modelom 2023. godine, a poznate ljepotice poput Kaie Gerber, Olivije Wilde ili Kendall Jenner ih rade nose u brojnim prigodama.

Osim što idu uz sve što imate u ormaru, ove efektne tenisice imaju još jedan plus - pristupačnu cijenu od oko 70 eura koliko treba izdvojiti za najpopularniju verziju - OG Sambu u crnoj i bijeloj boji.