NEPRIZNATO DIJETE

Jay-Z ima tajnog sina s manekenkom iz Trinidada?

15.09.2011 u 09:32

Bionic
Reading

I dok Beyonce uživa u svojoj trudnoći, njezinom mužu zagorčao je život intervju u kojem se tvrdi da ima devetogodišnjeg sina s manekenkom iz Trinidada

Svako malo pojave se glasine da Jay-Z ima nepriznatog sina. Ponekad te priče uključuju žene u Francuskoj, jer zašto bi on i i Beyonce toliko često putovali u Pariz. Čuju se i priče o tome da Jay ima sina s modelom iz Trinidada i da plaća

solidnu sumu za njezinu šutnju.

Nije baš nemoguće zamisliti to da Jay nema dijete ili više djece negdje po svijetu, no ovog je tjedna tabloid Star objavio intervju s osobom koja tvrdi da Jay-Z ima sina s manekenom iz Trinidada. Pomalo je komplicirano objasniti tko je 'pouzdani' izvor: model se zove Shenelle Scott. Shenelle tvrdi da je otac djeteta njezin bivši dečko Malik Sayeed. Intervju je pak dao Malikov otac koji kaže da njegov unuk nije njegov, jer Malik nije otac.

Dakle, Malikov otac tvrdi da je Shenelle Scott zanijela s Jayom prije devet godina. Njezin tadašnji dečko Malik Sayeed vjerovao je da je dijete njegovo, no na nagovor prijatelja obavio je DNA testove. 'Pokazalo se da je Jay-Z otac djeteta', rekao je Malikov otac za magazin Star. Glasine kažu da je Beyonce najprije poludjela zbog tajnog sina, ali je ostala uz supruga te da par redovito plaća Shenelle alimentaciju za dijete.

Malikov otac ima još sočnih detalja. Navodno su prijatelji preporučili Maliku da napravi DNA test jer su svi znali, prepričava otac, da je Shenelle spavala s Jayom. 'Nakon nekoliko tjedana sin me nazvao i rekao da ima loše vijesti. 'To nije moj sin. Ne sliči na mene', prepričao je Malikov otac. Nakon testa koji je, navodno, dokazao da je Jay-Z otac, Malik je izbacio Shenelle iz kuće, a Jay-Z se dogovorio da se majka i sin vrate na Trinidad te da će ih pjevač financirati.