TJEDNI HOROSKOP

Jarci, Ovnovi i Vodenjaci bit će uspješni na poslu, ali ne i u obiteljskim odnosima, a Ribe će uživati u ljubavnom preporodu

31.12.2018 u 06:45

Bionic
Reading

Tjedan u kojemu završavamo staru i započinjemo novu godinu, Jarci će početi intenzivno raditi na ostvarenju poslovnih i financijskih planova, no bližnji će im zamjerati loše raspoloženje i razdražljivost. S članovima obitelji neće se dobro slagati ni Vodenjaci, ali će u poslovnom okruženju ojačati svoj ugled. U intimnim odnosima Ovnova do izražaja će doći burni temperament, ali će se probuditi i ambicioznost te želja za uspjehom. Ljubavni odnosi Riba doživjet će preporod, a samcima novogodišnja noć donosi priliku za flert

Ovnovi neće znati za samokontrolu pa će burno reagirati na sitnice, što će bespotrebno unositi nemir u kućno okruženje. Pred samcima je vruć, no kratkotrajan flert. Probudit će se vaša ambicioznost i želja za uspjehom. Pritom biste mogli biti malo nestrpljivi, što će vam pokvariti izglede da ostvarite ciljeve. Obuzdate li naglost i brzopletost, uspjeh vas neće zaobići.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će uživati u izlascima, a obilazak zabava, koncerata i drugih događanja bit će odličan način za sklapanje novih poznanstava. Nećete se iskazati u radu. Sve ćete obavljati preko volje, a na račun šarma izvlačiti se iz potencijalno neugodnih situacija. Mogli biste se upustiti u zanimljivo ulaganje ili se okoristiti od nasljedstva.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Misli će Blizancima biti zaokupljene poslovnim i kućanskim obavezama. Priprema hrane za obitelj, pospremanje stana i kupnja potrepština za novogodišnje blagdane oduzet će vam puno vremena i energije. Niska koncentracija ometat će vas u obavljanja posla. Bit ćete podložni pogreškama i krivim zaključcima, stoga se nemojte ustručavati zatražiti pomoć. Kolege će vam ovog tjedna čuvati leđa.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred Rakovima samcima je tjedan ispunjen ugodnim druženjem i novim poznanstvima. Na vaš će šarm malo tko biti ravnodušan pa je pravi trenutak da se upustite u zavođenje. Duge odnose obilježit će žestoke svađe i strastvena pomirenja. Nećete se dobro nositi sa stresom. Posvetite se izvršavanju najhitnijih zadataka, a ostale pokušajte odgoditi za neki povoljniji trenutak.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi neće ništa posebno planirati vezano za novogodišnji doček pa će u zadnji čas odlučiti kamo otići, no većini će odgovarati udobno ozračje vlastitog doma. Dobro snalaženje u kriznim situacijama bit će vaša velika prednost nad ostalim kolegama. Otvara li se nova pozicija, bit ćete glavni kandidat za njezino popunjavanje. Izgledno je poboljšanje financijske situacije.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će ispratit staru godinu u vedrom raspoloženju. Bit ćete zahvalni za mnoge stvari, a najviše što pored sebe imate ljude koji vas vole i podržavaju. Ako ste samac, slučajan susret označit će početak uzbudljive romanse. Ukaže li vam se prilika za ulaganjem veće novčane svote, dobro razmislite isplati li vam se upuštati u tako nešto. Savjetuje vam se da ipak igrate na sigurno.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavne odnose Vaga obilježit će svađe i prepucavanja, a s partnerom ćete se najviše svađati oko novca ili uplitanja rodbine u vaš odnos. Neke bi se klimave veze mogle naći pred raskidom. Pred vama je naporan tjedan koji će zahtijevati mnogo strpljenja i samokontrole. Susretat ćete se s ljudima nesklonima suradnji pa ćete se često morati prilagođavati njihovim prohtjevima.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će ući u novu godinu u sjajnom raspoloženju. Odmak od svakodnevice pokazat će se sjajnim odabirom. Pred samcima je uzbudljiv susret. Stresna atmosfera u uredu neće se dobro odraziti na vaš radni učinak. Ometat će vas zvonjava telefona, žamor i glasni razgovori suradnika pa ćete imati problema s odrađivanjem zadataka. Oslonite se na instinkte prilikom donošenja odluka.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će se često povlačiti u osamu. Novu godinu dočekat ćete u intimnom krugu obitelji jer će vas pomisao na gužvu i smrzavanje na trgu užasavati. Ako niste zadovoljni na poslu, nećete se ni truditi to prikriti. Otvoreno ćete izražavati svoje mišljenje, no na lijep i konstruktivan način pa vam nitko to neće moći zamjeriti. Odlična koncentracija omogućit će vam da budete učinkoviti i brzi u radu.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Razdražljivi Jarci će započinjati svađe bez posebnog razloga, no razmislite o stvarnom razlogu vašeg nezadovoljstva i shvatit ćete da nema veze s partnerom i ukućanima. Počet ćete intenzivno raditi na ostvarenju poslovnih i financijskih planova. Vaše će ideje nailaziti na pozitivne reakcije, no probleme će vam stvarati borba s administracijom i nejasnim zakonskim propisima.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci bi trebali izbjegavati razgovor o osjetljivim temama s članovima obitelji. Pokušajte zadržati samokontrolu u situacijama u kojima biste najradije započeli svađu. Imat ćete više samopouzdanja i biti svjesni svojih vrijednosti pa ćete se srčano boriti za poziciju za koju znate da vam pripada. Dosjetljivost i bistar um pomoći će vam da ojačate ugled u poslovnom okruženju.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako će se Ribe povremeno sukobljavati s partnerom, nakon petka poboljšat ćete komunikaciju i shvatiti da nema smisla svađati se oko sitnica. Samcima novogodišnja noć donosi priliku za flert. Trošit ćete puno novca na provod i izlaske pa će vas početkom mjeseca stanje na računu neugodno iznenaditi. Shvatit ćete da je krajnje vrijeme za štednju, a ukućani će vam se u tome pridružiti.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia