LUKSUZNA KRSTARENJA

Japanski celebrity snima emisiju o Dubrovniku

30.10.2013 u 16:57

Bionic
Reading

Kruzerom Riviera u Dubrovnik je doputovala japanska TV ekipa s glavnim gostom slavnim glumcem Takahashijem Katsunorijem s ciljem snimanja emisije o Dubrovniku kao vrlo poznatom odredištu za kružna putovanja koju će u Japanu vidjeti više od četrdeset milijuna gledatelja

Program Luxury Cruise Around the World gledateljima omogućuje upoznavanje s luksuznim krstarenjima u 54-minutnim emisijama koje se emitiraju na japanskim TV programima s ukupno više od četrdeset milijuna gledatelja životne dobi između trideset i šezdeset godina.

Emisija se snima na luksuznim brodovima i destinacijama na svim kontinentima.

Na putovanju brodom Riviera u Dubrovnik je tako doputovala japanska TV ekipa s glavnim gostom i moderatorom, slavnim japanskim filmskim i TV glumcem Katsunorijem. Na putovanje su krenuli iz Venecije, a preko Kopra, Dubrovnika, Kotora, Krfa, Santorinija, Rhodosa krajnja im je destinacija Istanbul.


U svakome gradu snimaju povijesne znamenitosti, šetnju glumca kroz grad na zanimljivim lokacijama pa su tako u Dubrovniku snimali na Srđu, Stradunu, ispred palače Sponza i Kneževog dvora te na zidinama, a sve u suradnji s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika.

Japanski turisti su najčešći dubrovački zimski posjetitelji, stoga će ovakav vid promocije svakako doprinijeti još snažnijoj popularnosti Dubrovnika u Japanu, ističu iz dubrovačke Turističke zajednice.