PRETJERAO JE

Jamie Foxx se ispričao Miley Cyrus

16.04.2009 u 11:27

Bionic
Reading

Oskarovac Jamie Foxx javno se ispričao teen zvijezdi Miley Cyrus zbog toga što je u svojoj radijskoj emisiji 'The Foxxhole' izrekao niz neprimjerenih komentara na račun mlade pjevačice i glumice

41-glumac je u TV showu Jaya Lenoa priznao da je ipak pretjerao.  

'Ja sam komičar i svi znate da ne mislim ozbiljno kad nešto kažem. Ponekad mi komičari volimo pretjerati. Vezano uz tu priču oko Miley, htio bih reći da se iskreno želim ispričati za sve što sam rekao. Nisam imao loše namjere. Miley, ispričavam ti se, nazvat ću te. I ja imam kćer, razumijem te', priznao je svoju grešku poznati glumac.

Podsjetimo, Foxx je u svojoj radijskoj emisiji savjetovao 16-godišnjoj teen zvijezdi da snimi amaterski porno uradak i proba crack.

'Napravi što i Lindsay Lohan i ubaci malo cracka u lulu. To želim vidjeti', rekao je Jamie, a u svojoj emisiji osvrnuo se i na Mileyine izjave da je željela uništiti Radiohead jer se na dodjeli Grammyja članovi benda nisu htjeli upoznati s njom.

Mileyin film 'Hannah Montana: The Movie' osvojio je vrh američkog box officea tijekom uskrsnog vikenda, izguravši 'Brze i žestoke' s vodećeg mjesta. Disneyjev hit film nadmašio je očekivani iznos od 20 milijuna dolara i zaradio čak 32,3 milijuna.