ANGELINA JOLIE:

'Ja sam samo mama koja mijenja pelene i crta cijeli dan'

13.05.2011 u 10:37

Bionic
Reading

Angelina Jolie pridružila se kolegama Jacku Blacku i Dustinu Hoffmanu predstavljajući u Cannesu film 'Kung fu panda 2'

Obitelj Jolie-Pitt je u punom sastavu sa šestero djece i u Cannesu će se zadržati sve do premijere filma Stablo života u kojem glumi Brad Pitt.

Angelina je pričala o svojoj djeci, posebno o dječacima Paxu i Maddoxu koji treniraju borilačke vještine, te o tome što tema usvajanja djece kojom se bavi film 'Kung fu panda 2' znači za obitelj Jolie-Pitt.

'Pokazala sam djeci film i sviđa im se, smijali su se cijelo vrijeme. Brinula sam hoće li mi, budući da se film bavi tematikom usvajanja, postavljati pitanja, no termini usvajanje, biološka majka i sirotište su u našem domu sretne riječi. Tako da su bili pomalo ponosni što su kao mali Po', kaže glumica te nastavlja:

'Morate poznavati svoju djecu. Postoje djeca koja bolje i ranije razumijevaju stvari, ali 'Kung fu panda' nije previše nasilan. Sasvim suprotno, ovaj film daje snagu, jer čak i u konačnoj bitki unutarnji mir pobjeđuje uništavajući negativnu energiju. Moji dječaci treniraju borilačke vještine. Dječaci, naravno, imaju višak energije, a borilačke su vještine prekrasan način da ih podučite disciplini, poštovanju i kontroli vlastitog tijela. Ne smiju koristiti nasilje, ali moraju se znati braniti', objasnila je Jolie.

'Cijela je obitelj sada u Francuskoj. I dobro se zabavljamo. Djeca trče oko hotela, igraju se i sigurna sam da upravo rade veliki nered. Vole biti ovdje. Cannes može umoriti, ali je, istodobno, prilika da sretnete drage ljude, sjajno se zabavite i vidite izvrsne filmove. Svi imamo trenutke unutarnjeg mira koji povremeno izgubimo i onda ga opet tražimo. Ali unutarnji je mir u spoznaji da su osobe koje volite zdrave i na sigurnom. Unutarnji je mir osobito važan za ljude koji imaju djecu. Probudite se i znate da su oni najvažnija stvar na svijetu', tvrdi zvijezda te zaključuje:

'Moj je alter ego ono što sam 100 posto, mama koja mijenja pelene i crta cijeli dan. Mislim da sam zapravo jako meka. Uvijek su me privlačili jaki ženski likovi, divim se jakim ženama i ljudima za koje osjećam da se bore za nešto, koji imaju osjećaj za pravdu. Sretna sam što sam u svojoj karijeri dobila priliku glumiti takve uloge.'