UZ SODASTREAM UREĐAJ I SIRUPE

Izradite sami uzbudljive voćne koktele

07.04.2015 u 11:12

Bionic
Reading

Tople proljetne i ljetne dane već osjećamo u zraku, a u pripremi su i planovi za vesela dnevna ili večernja druženja. Osvježavajući okusi i mirisi voćnih koktela idealan su način da iznenadite obitelj i prijatelje, te svaki susret učinite novim i nepredvidivim

Kućni uređaj za gaziranje vode SodaStream, ne samo da vodu iz slavine u trenutku pretvara u svježe gaziranu vodu, nego je idealan i za pripremu uzbudljivih i osvježavajućih koktela. Uz SodaStream voćne sirupe za samo nekoliko minuta možete sami izraditi gazirane okuse po želji, te ih kombinirati međusobno ili uz dodatak voća. Doživljaj zaokružite uz pomoć odgovarajućih čaša, slamki i šeširića i osvježavajući voćni napitak za djecu i odrasle je spreman.

Jeste li znali da SodaStream voćni sirupi i tako pripravljeni bezalkoholni kokteli imaju i do 50 posto manje kalorija i šećera od drugih sirupa? Donosimo vam zato nekoliko prijedloga kako uz pomoć gazirane vode i Soda Stream voćnih sirupa iznenaditi obitelj i prijatelje. I najvažniji savjet za pripremu svježih voćnih koktela – uz pomoć kućnog SodaStream uređaja gazirajte samo svježu vodu, ne i već pripremljene sokove.

Više SodaStream recepata za pripremu voćnih napitaka potražite i na sljedećem linku, a s brojnim okusima dostupnih SodaStream voćnih sirupa, varijacije su gotovo bezbrojne. SodaStream kućni uređaj za gaziranje vode je od nedavno dostupan na hrvatskom tržištu. Uz uređaj dolazi boca napunjena CO2 plinom koja je dovoljna za do 60 boca gazirane vode te PVC boca za gaziranje vode. Voda za gaziranje bi trebala biti što hladnija kako bi se dobio što bolji efekt mjehurića. Nakon gaziranja vodi se dodaju okusi po želji. Na ovaj način se voda koju morate popiti pretvara u vodu koju želite popiti.

SodaStream je dostupan putem trgovina Elipso po maloprodajnoj cijeni od 749 kuna.

Više o pripremi gaziranih napitaka, pogledajte ovdje: