LILY COLLINS:

Između mene i Kristen nema rivalstva

08.03.2012 u 10:57

Bionic
Reading

Simpatična kći Phila Collinsa koja se probija u glumačkom svijetu kaže da je zabavljaju medijske spekulacije da između nje i Kristen Stewart (21) postoje velike tenzije

'Smiješno mi je pročitati da su svi uvjereni da se Kristen i ja vidimo kao konkurentice jer obje glumimo Snjeguljicu u dvije različite filmske verzije. Nema riječi o rivalstvu! Dobro su nas zabavili takvi tekstovi. Osim toga, sve je to bila sjajna reklama za ova dva filma koja su posve različita. Sviđa mi se Kristenina Snjeguljica. Njezin film je puno mračniji', kaže Lily Collins (22).

Naime, filmovi 'Mirror, Mirror' i 'Snjeguljica i lovac' ovogodišnje su ekranizacije poznate bajke.

Mlada je glumica, za koju se priča da je u vezi sa Zacom Efronom (HSM), ispričala da je bila uzbuđena zbog toga što u filmu 'Mirror, Mirror' glumi s Julijom Roberts.

'Morala sam se nekoliko pušta uštipnuti da bih se uvjerila da zbilja snimam s Julijom. Ona je fantastična žena i glumica. Oduševila me', rekla je Lily, koju su povezivali i s Taylorom Lautnerom. Za Juliju Roberts kaže da je vrlo uvjerljiva kao zla kraljica.

Dodala je da će se mnogi iznenaditi kada je vide u za nju posve neobičnoj ulozi.

'Julia je sjajna u ulozi zle kraljice. Još uvijek je to ona sa svojim prekrasnim osmijehom, no njezin hladan pogled i smijeh će vam utjerati strah u kosti. Bila sam zbilja u šoku kad sam je vidjela. Julia je odlična glumica i ovo je jedna od njezinih ponajboljih uloga', kaže Lily.