ISKRENA ADELE:

'Izgubila sam nešto kilograma pa sad mogu stati u normalnu odjeću'

13.02.2016 u 12:00

Bionic
Reading

Ožujsko izdanje modne Biblije, Voguea, krasi lice Adele koja otvoreno govori o kilogramima, majčinstvu i slavi

Danas, četiri godine nakon što se posljednji put našla na naslovnici Voguea u ožujku 2012., Adele ponovo suvereno vlada glazbenim ljestvicama, iza sebe ima još jedan multiplatinasti album i svjetsku turneju ispred sebe.

'Najvažnija stvar u mom životu je biti mama, a onda dolazim ja pa moj posao', kaže danas Adele koja ne krije kako se nikad nije osjećala ugodnije u vlastitoj koži.

'Šokiralo me to kako sam odjednom imala 25, ali činjenica je da sad sebe volim više nego ikad prije. Osjećam se tako ugodno u svojoj koži. Zaista mi se sviđa kako izgledam, sviđa mi se tko sam, sviđaju mi se osobe koje me okružuju. Naravno, i ja imam svoje nesigurnosti, ali one me ne sputavaju', rekla je Adele u intervjuu za Vogue usput se u svom stilu našalivši na račun svoje 'debele brade', 'velikog čela' i 'prstiju koji izgledaju poput krumpira'. Otkriva da za nastupe uvijek ispod haljina nosi steznike, a proces navlačenja uspoređuje s pumpanjem mesa u crijeva za kobasice.

No najveća svjetska glazbena zvijezda okrenula je ipak novu stranicu u životu i odlučila živjeti zdravije. Pozdravila se s cigaretama i gotovo uopće više ne pije alkohol te je počela i vježbati.


'Moram imati snage izdržati turneju, pa sam morala izgubiti nešto kilograma. Sad mogu stati u normalnu odjeću koju možeš kupiti u dućanu, što je bio popriličan problem za mene', iskreno je priznala Adele.

getting ready...

A photo posted by @adele on


Za nastupe bira haljine uz pomoć stilistice Gaelle Paul, a to su uglavnom kreacije poznatih modnih kuća kao što su Armani, Valentino i Burberry čijeg kreativnog direktora Christophera Baileya posebno hvali jer joj je bio na raspolaganju otkako je pokazala interes za modu, a upravo u haljini s potpisom te londonske modne kuće krasi naslovnicu novog Voguea. No Adele ne krije i da voli 'napraviti štetu' na mjestima poput Josepha i Chloé.

Za svakodnevne izlaske i šoping bira ipak ono u čemu se osjeća najugodnije: tajice, tenisice i velike okrugle zlatne naušnice.


Vidno mršavija Adele izlazi iz restorana u Malibuu 10. veljače